Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

José Mourinho kaster seg inn i kampen om Carlos Tévez.

River Plates Mariano Pavone skal være nær en overgang til Morten Gamst Pedersens Blackburn. 29-åringen er tilgjengelig på free transfer, og Blackburn ser nå sitt snitt til å hente angriperen fra Argentina.

Det er fortsatt en del usikkerhet rundt Luca Modric' framtid på White Hart Lane. Nå ryktes det at Harry Redknapp vil kjøpe Esteban Granero fra Real Madrid i backup. Prisen vil i så fall ligge rundt 100 millioner kroner.

Liverpool og Manchester City er begge interessert i å hente Moussa Sissoko, hevder Talksport. Franskmannen blir, i likhet med mange andre, sammenlignet med Patrick Vieira og har vært linket bort fra klubben helt siden han slo gjennom på førstelaget.

Ajax-backen Gregory van der Wiel har gjort sine saker bra i Eresdivisie. Så bra at både Manchester City, Manchester United og Chelsea har vist interesse for nederlenderen. Til tross for stadige overgangsrykter, hevder Ajax at de har håp om å beholde sin backjuvel enda en sesong.

De engelske mediene fortsetter også å skrive om en Premier League-overgang for Romas Daniele De Rossi. Etter Mikael Essiens skade ønsker nå Chelsea å hente italieneren som erstatter, hevder Talk Sport. Roberto Mancini skal også være svært interessert i å hente sin landsmann til Etihad Stadium og Manchester City.

Nicolas Anelka har også litt å velge i om dagen. Ifølge franske kilder har Chelsea-spilleren tilbud fra Qatar, USA og Frankrike. Franskmannen har tidligere spilt i Paris SG og linkes nå til en retur dit, samtidig som LA Galaxy og New York Red Bulls kjemper om underskriften til angriperen.

Det har lenge vært kjent at Arsène Wenger vurderer å hente Boltons Gary Cahill. Nå kan Chelsea komme til å kaste seg inn i kampen om midtstopperen, hevder The Sun. Andre Villas-Boas ønsker seg en ny engelsk midtstopper og vurderer også Evertons Jack Rodwell og Birminghams Scott Dann, hevder avisen.

Ifølge Daily Mirror har José Mourinho kastet seg inn i kampen om Carlos Tévez. City avslo Corinthians bud på argentineren mandag, fordi klubben fryktet at brasilianerne ikke hadde råd til å betale overgangen. Manchester-klubben insisterer på at de ikke godtar bud under 50 millioner pund.

Heller ikke en dag uten rykter om Cesc Fabregas og Barcelona. Nå sier Pep Guardiola at han er optimistisk med tanke på å sikre seg spanjolen. Det er forventet at Barcelona skal legge 35 millioner pund på bordet i et nytt forsøk på å hente Arsenals midtbanejuvel.

Goal.com hever å vite at Manchester United planlegger et bud på 35 millioner pund for Wesley Sneijder. Nederlenderen skal være fristet av tanken på spill i Premier League. United har ennå ikke kommet med et formelt bud, men Inter skal ha forståelse for at playmakeren vil dra.

Wayne Bridge kan bli Liverpools nye venstreback. I alle fall hvis man skal tro metro.co.uk. Engelskmannen er en av mange venstrebacker i Manchester City og havnet enda lenger ned på prioriteringslista da Gael Clichy signerte forrige uke. Nå står Kenny Dalglish klar til å hente backen til Anfield.

Helt til slutt tar vi med at Aston Villa skal være interessert i å sikre seg Hugo Rodallega fra Wigan. Angriperen har en prislapp på 15 millioner pund og har tidligere blitt satt i sammenheng med en overgang til Arsenal.

Kilder: Daily Mail, The Mirror, Metro, caughtoffside.com, footybunker.com, Talksport, footie-online.co.uk, Daily Star, BBC, The Guardian. Goal.com.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken