Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Mens Liverpool henter tenåringsspiss lurer du sikkert på hvem som har tenkt å bruke 35 millioner pund på denne mannen.

God formiddag!

Vi begynner hos Arsenal i dag, som skal ha gitt Manchester City beskjed om at Samir Nasri er til salgs for 22 millioner pund. Arsène Wenger har innsett at franskmannen ikke kommer til å signere noen ny kontrakt, og siden han kan gå gratis om et år er det best å cashe inn nå.
(Daily Mirror)

Arsenal har også tenkt å blande seg borti Liverpools forsøk på å hente Birminghams Scott Dann.
(Daily Mail)

Den russiske klubben Anzhi Makhachkala kommer i løpet av uken til å gjøre et forsøk på å hente Arsenals Andrej Arsjavin, som ikke fikk det helt til å stemme i fjorårssesongen.
(talkSPORT)

Wesley Sneijder kommer til å skriver under for Manchester United i løpet av 48 timer, og prisen er ventet å ligge på 32 millioner pund.
(Daily Mirror)

Schalke-spiss Klaas-Jan Huntelaar innrømmer at han drømmer om å spille for Manchester United en vakker dag.
(Spox)

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Chelsea-manager Andre Villas-Boas kommer til å gå i clinch med sin lærermester og forgjenger José Mourinho. Premien er angivelig Portos midtbanespiller Fredy Gaurin.
(talkSPORT)

Chelsea har heller ikke gitt opp å hente Tottenhams Luka Modric. Nå vil de bruke Yossi Benayoun som lokkemiddel, slik at Tottenham endelig skal gi slipp på sin kroatiske juvel.
(Daily Mail)

Tottenham har visst et par egne prosjekter på gang. Blant annet skal Real Madrid har senket sitt opprinnelige prisforlangende på 20 millioner pund for Lassana Diarra, noe som gjør en overgang ett hakk mindre usannsynlig.
(talkSPORT)

Tidenes dyreste Tottenham-spiller kan komme til å bli Porto-spiss Hulk. Harry Redknapp skal visst ha funnet en kiste full av gull, og forbereder et bud på 35 millioner pund på brasilianeren. Akkurat det betinger nok at Spurs selger unna litt spillere først.
(Daily Mail)

Liverpool trenger forsterkning på venstrebacken, og de siste dagene er de blitt koblet til en overgang for Newcastles Jose Enrique. Nå vurderer angivelig Kenny Dalglish å låne seg ut av problemene, gjennom å spørre Manchester City pent om de kan få bruke Wayne Bridge denne sesongen.
(Fanatix)

Liverpool skal også være i ferd med å hente et ungt spisstalent fra Elfenbenskysten ved navn Victor Angban (14). Han spilte sammen med Souleymane Coulibaly, som satte scoringsrekord under U17-VM i sommer og dermed endte i Tottenham.
(France Football)

Stoke har sikret seg Matthew Upson gratis fra West Ham, men har ikke tenkt å nøye seg med det. Både Manchester City-kant Shaun Wright-Phillips og Tottenhams midtbanekriger Wilson Palacios skal være nær overganger til Britannia Stadium.
(Daily Mirror)

Blackburn Rovers har tre millioner pund å bruke på den ivorianske forsvarsspilleren Sol Bamba.
(The Sun)

Nicklas Bendtner har røpet at han kommer til å forlate Arsenal, og Aston Villa kjemper med Hamburg om danskens signatur.
(footy-bunker)

Bolton vurderer å gi tidligere Stoke-spiss Tuncay et comeback i Premier League. Tuncay spiller nå i Wolfsburg i Bundesliga.
(The Sun)

Arsenal-spiss Marouane Chamakh tror at både Cesc Fabregas og Samir Nasri er tapt for klubben.
(L'Equipe TV)

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken