Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

United ser på Bundesliga-stjerne, mens Liverpool ser mot Ukraina.

Blackburns hardt pressede sjef Steve Kean har fått vite hva han får å rutte med i januarvinduet av sine indiske eiere, og svarer med å holde Blackburns overgangkort tett inntil brystet.
(Lancashire Telegraph)

Liverpool planlegger å bruke 12 millioner pund på Sjakhtar Donetsks midtbanespiller Jadson (28). Brasilianeren har scoret 17 mål på 50 kamper for Sjakhtar i liagen de siste tre sesongene.
(Caughtoffside)

Newcastle kobles til Celtics kaptein Scott Brown. Midtbanespillerens kontrakt går ut til sommeren og Newcastle kan få ham for rundt 1,5 millioner pund i januar.
(Daily Mirror)

Royston Drenthe var alt Everton klarte å skrape sammen av forsterkninger i sommer, men nå kan byrival Liverpool knabbe nederlenderen. Drenthe er på lån hos Everton fra Real Madrid, men Liverpool skal være i ferd med å kontakte Real får å få til en avtale.
(Guardian)

Chelsea sliter om dagen, og manager Andre Villas-Boas lurer på om løsningen kan være Palermos offensive midtbanespiller Josip Ilicic (23).
(Daily Mail)

Arsenal og Newcastle kjemper om den 25 år gamle spissen Olivier Giroud fra Montpellier. Giroud har imponerende 11 mål på 14 ligakamper i League 1, blant annet et hat trick i sist seriekamp mot Sochaux.
(Inside Futbol)

Udineses midtstopper Mehdi Benatia har fått lange blikk fra både Manchester United og Chelsea, men de to engelske klubbene får nå konkurranse fra Juventus.
(TalkSport)

Christian Fuchs ( 25) er svært sentral i Schalkes forsvar, og nå skal Manchester United være ute etter østerrikeren.
(Kicker)

Nederlandske Ricky van Wolfswinkel sier at han ikke har noen planer om å forlate Sporting Lisboa, til tross for interesse fra Chelsea og Manchester United.
(Daily Mirror)

Inter er villige til å betale en enorm overgangssum for Lilles belgiske diamant Eden Hazard, og håper på den måten å skremme bort alt som kan krype og gå av Premier League-klubber.
(TalkSport)

Romelu Lukaku har ikke vært en supersuksess i Chelsea etter overgangen fra Anderlecht, og kan bli lånt ut i januar.
(The Sun)

Ghanas U20-kaptein Mumuni Abubakar skal på prøvespill i Liverpool.
(The Sun)

New York Red Bulls Tim Ream skal på prøvespill hos Bolton og West Brom, men sier at han ikke er interessert i en overgang med mindre han er garantert mye spilletid.
(Daily Mail)

Er du blant dem som må ha det siste først? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kommentarer til denne saken