Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Denne spanjolen kan bli kantspiller hos Arsenal eller Liverpool.

Köln-spiss Lukas Podolski kommer stadig nærmere en overgang til Arsenal, og skal nylig ha vært hos Arsenals lege og fått stemplet «godkjent» i panna.
(Daily Star)

Lilles belgiske midtbanestjerne Eden Hazard har tidligere uttrykt ønsket om å spille for Tottenham, men da han hørte at Manchester United-manager Sir Alex Ferguson hadde vært for å se ham på nært hold, innrømmet han at han gjerne spiller sine hjemmekamper på Old Trafford i fremtiden.
(Daily Telegraph)

Blackburn ligner litt på et synkende skip, manager Steve Kean er upopulær og stjernespilleren Junior Hoiletts kontrakt går ut til sommerne. Likevel har ikke Kean gitt opp håpet om å beholde 21-år gamle Hoilett, som scoret to mot Wolverhampton i helgen, også neste sesong.
(Lancashire Telegraph)

Den siste spilleren som engelsk presse av en eller annen grunn har satt opp på ønskelisten til den rike russiske klubben Anzji Makhatsjkala er Arsenals Nicklas Bendtner, som for tiden koser seg på utlån i Sunderland.
(Metro)

Liverpool og Arsenal er begge ut etter den spanske kantspilleren Jose Manuel Jurado (25), som spiller for Schalke.
(Footy Latest)

Denne har strengt tatt ikke noe som helst med Premier League å gjøre, men ryktet er såpass heftig at vi tar det med likevel. Den gode, gamle backen Roberto Carlos holder for tiden til i Russland og Anzji Makhatsjkala, der han både har vært spiller og vikarmanager. Han håper å hente både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo til den styrtrike russiske klubben.
(Marca)

Napoli har gitt Chelsea og Manchester City beskjed om at de må grave meget dypt lommebøkene om de skal få kjøpe Edinson Cavani. Ordlyden i britisk presse er «crazy money», men det er vel egentlig ikke noe nytt for Chelsea og City.
(The Sun)

Andrej Arsjavin ønsker seg tilbake til London for å gjøre en jobb for Arsenal neste sesong.
(The Sun)

QPR kan bli tvunget til å selge mange stjernespillere dersom det blir nedrykk. Ingen av dem har nemlig kontraktsfestet at de må ned i lønn om klubben rykker ned.
(The Sun)

Swansea slår trolig til og kjøper Doncaster-forsvarer Mustapha Dumbuya i sommer.
(Daily Mail)

Tottenham mener at de er i førersetet i kampen om Ajax-kaptein Jan Verthongen, som muligens er den mest ettertraktede forsvarsspilleren som kommer på markedet til sommeren.
(The Times)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken