Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Mancester City jakter Barcelona-spiller.

Flere og flere spillere er ferdig med EM, noe som åpner for action på overgangsmarkedet. Her er ryktene vi fant onsdag.

Manchester United er tidligere blitt koblet til Porto-ving James Rodriguez, men skal ha fått et bud på 30 millioner pund avslått. Nå viskes det i gangene om at United er i ferd med å sende over et nytt og bedre bud, så får vi se om det blir napp denne gangen.

Det skjer ting også i den blå delen av Manchester, der Manchester City som alltid er på spillerjakt. Barcelona-back Dani Alves har stått på ønskelisten lenge, men nå er en overgang mer aktuelt, etter at den brasilianske backen spilte en treningskamp uten Barcelonas tillatelse.

Arsenal signerte nylig Olivier Giroud. Nå tyder ryktene på at overgangen er et tegn på at Arsene Wenger venter å miste Robin van Persie, som ennå ikke har skrevet under på ny kontrakt.

Samtidig hevdes det som vanlig at Yann M'Vila nærmer seg en overgang til The Gunners.

Chelsea-helt Branislav Ivanovic kan bli mer populær på brua. Nå er han nemlig i ferd med å overtale Luka Modric til å velge Chelsea fremfor Manchester United eller Real Madrid.

Tidligere Premier League-proff Claus Lundekvam fortalte Nettavisen nylig at han spår spillerflukt fra Tottenham etter Harry Redknapps exit.

- Jeg tror Spurs vil få problemer med å tiltrekke seg spillere og profiler uten Harry Redknapp, fortalte Lundekvam.

Mathieu Debuchy var en av Frankrikes beste spillere i EM. Han har uttalt at han ønsker å prøve seg i Premier League, men ville ikke tenke noe mer på det før Frankrike ble slått ut av mesterskapet. Nå er han trolig i tenkeboksen, og klubber som Newcastle og Arsenal skal være interesserte.

Inter Milan skal være i samtaler med Manchester City om en overgang for jernmannen Nigel de Jong. Nederlenderen har tidligere uttalt at han regner med å spille i ny drakt kommende sesong.

Alexandre Pato har vært en gjenganger i denne spalten, og nå vil han trolig bli det en god stund fremover også. Pato har nemlig uttalt at han snart ønsker å prøve seg i Premier League. Og spisser er det flere av toppklubbene som trenger.

Liverpool kobles samtidig til Juventus-ving Milos Krasic torsdag. Prislappen skal ligge på omkring 6 millioner pund. Reading og West Ham er også ute etter spilleren fra Juventus.

Til slutt:

Stoke City er ute etter å signere Houston Dynamo-stopper Geoff Cameron.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Metro , talkSPORT.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken