Gårsdagens åttedelsfinale i Ligacupen mellom Reading og Arsenal ble av det helt spesielle slaget.

Én av kampens aller største aktører var Theo Walcott, som til slutt sto igjen med tre scoringer.

LES OGSÅ: Snudde 0-4 til 7-5

Det har tydeligvis fått fortgang på styret i Arsenal, som nå vil bruke neste uke til å forhandle om en kontraktsforlengelse for den lynhurtige engelskmannen, som bare er forpliktet til The Gunners fram til sommeren.
(Metro)

Midtbanen hos tabelltoer Manchester United er visstnok den svakeste lagdelen hos de røde djevlene. Det ønsker de tilsynelatende å gjøre noe med, og har sett seg ut Bayer Leverkusens Lars Bender som en mulig forsterkning.
(Daily Mail)

De hentet et lass med spillere i sommerens overgangsvindu, uten at resultatene så lang har kommet. Vi snakker selvfølgelig om Queens Park Rangers, som nå har meldt sin interesse i nok en spiller som muligens kan sies å være over middagshøyden. Ricardo Carvalho har nemlig fått beskjed av Real Madrid om at han ikke vil bli tilbudt en ny kontrakt når den nåværende går ut til sommeren.
(Metro)

LIverpools stjerneskudd Raheem Sterling er bare 17 år, men må allerede begynne å tenke på hvilket landslag han skal spille for. Kanskje ikke et så alt for vanskelig valg, spør du oss. Kandidatene er England og Jamaica.
(Daily Mail)

Everton og Liverpool delte poengene i sist helgs møte på Goodison. I etterkant gikk Steven Gerrard ut og kritiserte rivalenes spillestil. Nå får han svar av stopper Phil Jagielka:

- Vi sentrer i hvert fall ikke ballen rundt i en halvtime fordi vi ikke har noe annet å gjøre, sier han til Daily Mirror.

Etter å ha tapt Premier League-oppgjøret mot Manchester United, får Chelsea en rask mulighet til revansj, når Fergusons menn kommer på besøk i kveldens gigantmøte i Capital One Cup. Nå vil Chelsea ha hjelp fra fansen i form av at de skal kle seg ut i Halloween-kostymer og skremme vannet av gjestene. Kreativt.

Ha en fin dag!

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).