Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Dette talentet kan være på vei til engelsk storklubb.

Stevan Jovetic fra Montenegro har vært god for Fiorentina denne sesongen. 23-åringen har scoret 12 mål på 24 kamper i Serie A, noe som har ført til at både Arsenal og Manchester City nå skal være interessert i å hente spissen. Jovetic skal ha en prislapp på 28 millioner pund.

Men spisskollega i Fiorentina, Luca Toni, kan komme til å ødelegge Arsenals sjanser til å hente Jovetic. Toni har nemlig anbefalt 23-åringen til å dra til en «ekte toppklubb» i stedet for Arsenal.
(TALKSPORT)

Liverpool har igjen planer om å hente Tom Ince fra Blackpool. Klubben forsøkte å kjøpe Ince i januar, men Merseyside-klubben kom ikke opp med et bud som matchet kravet til Blackpool, som skal ligge på 6 millioner pund.
(Daily Mirror)

Danske Christian Eriksen kan komme til å bli Frank Lampards erstatter i Chelsea. London-klubben skal følge den danske midtbanespilleren tett, og var blant annet til stede under danskenes kamp mot Bulgaria tirsdag. 21 år gamle Eriksen har vært imponerende for Ajax de siste sesongene, og har i lengre tid også vært koblet til Tottenham.
(Caughtoffside/Sporten.dk)

Agenten til Aston Villa-spiss Christian Benteke sier at det ville vært en drømmeovergang om Benteke skulle få muligheten til å dra til Inter Milan. Agenten legger likevel til at de ikke har vært i kontakt med den italienske storklubben.
(Sky Sports)

Meksikanske Carlos Vela sier at han ønsker å bli i Real Sociedad også neste sesong, og at han ikke har tenkt på en mulig retur til Arsenal.
(TALKSPORT)

Det er ventet at AC Milan vil forsøke å hente Nemanja Vidic fra Manchester United i sommer.
(Metro)

Manchester United har allerede begynt å tenke på en langsiktig løsning på stopperplassen, og nå har Ajax-kaptein Toby Alderweireld blitt koblet til klubben. United kan imidlertid få konkurranse fra Tottenham i jakten på 24-åringen.
(Tribalfootball/RTL)

Liverpool ønsker å signere Barcelonas 16 år gamle ving, Sergi Canos.
(Daily Mirror)

West Bromwich-kaptein Chris Brunt har oppfordret sin egen klubb til å tilby kollega Gareth McAuley en ny avtale.
(Sky Sports)

Reading-eier Anton Zingarevich var en svært fornøyd mann da han tirsdag presenterte Nigel Adkins som klubbens nye manager. Nå lover han å hjelpe Adkins i sommerens overgangsvindu.
(talksport)

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Reklame

Best i test: Maskinene som gir deg sunnere frityrmat

Kommentarer til denne saken