Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Storklubbene gjør klar sjekkheftet.

Vi starter med to rivaler som begge taper en drakamp, for nå rapporteres det om at Liverpool og Manchester United går glipp av Ajax' danske midtbanemann Christian Eriksen. 21-åringen skal nærme seg en avtale med Borussia Dortmund verdt 10 millioner pund.

Samtidig skal den nyansatte Manchester United-manageren David Moyes jobbe med å hente inn en sentral midtbanespiller til Old Trafford. Marouane Fellaini blir stadig nevnt som en aktuell mann, det samme blir Cesc Fabregas. Nå skal også Barcelona-spiller Thiago Alcantara være på Moyes-blokka.

I Spania skal Real Madrid være klare til å gjøre Cristiano Ronaldo til verdens best betalte spiller, i et forsøk på å jage vekk eventuelle interessenter.

La Liga-mesterne Barcelona skal på sin side være på jakt etter Chelseas eminente spanjol Juan Mata. 25-åringen har vært blant Premier Leagues beste spillere over lang tid, og slikt går ikke ubemerket hos katalanerne. Ifølge El Economista skal Barcelona by 17 millioner pund pluss Alexis Sanchez for Mata.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha strøket Fiorentina-spiller Stevan Jovetic fra ønskelisten. Nå er det Lyon-spiss Bafetimbi Gomis som Wenger vil hente til London i sommer. Gomis scoret 20 mål denne sesongen, og skal være verdsatt til rundt 15 millioner pund. Gomis' spillestil blir stadig sammenlignet med Didier Drogbas.

Lyons midtbanespiller Clement Grenier er også koblet til The Gunners.

På den andre siden av London jobber Tottenham med et smått sensasjonelt dobbeltkjøp. Spurs rapporteres nemlig å være i gang med et 45-millionerskupp av Barcelona-spiss David Villa og Porto-spiss Jackson Martinez. Martinez har vært i superform denne sesongen, og scoret 33 mål på 38 kamper.

Atletico Madrid skal samtidig ha kastet seg inn i kampen om Internacional-spiss Leandro Damiao, som lenge har stått på Tottenhams ønskeliste. Det er i hvert fall tydelig at en spiss står øverst på ønskelista på White Hart Lane.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Manchester City og Real Madrid skal være i drakamp om å signere Sevilla-ving Jesus Navas. Det er imidlertid usikkert hvor mye penger de vil bruke på en spiller som trives best innenfor husets fire vegger og hater å reise på bortekamper ...

Bosnias landslagssjef skal ha forsnakket seg under et intervju denne uken. Safet Susic skal nemlig ha sagt at Edin Dzeko blir værende i Manchester City også neste sesong.

Vi må som alltid ha med et saftig Hull-rykte. Nå skal Aston Villa-keeper Shay Given være på vei til klubben for én million pund.

Til slutt:

Caughtoffside treffer ikke alltid med ryktene sine, men de bidrar med mye artig lesestoff for oss fotballfans. I går la de ut en artikkel der de listet opp én spiller hver enkelt klubb i Premier League bør kjøpe i sommer. I dag skriver de om én spiller hver klubb bør selge. Den finner du her.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P.S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken