Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Utenlandsk klubb vil matche John Terrys Chelsea-lønn.

Manchester City har slitt voldsomt da Vincent Kompany har vært ute med skade denne høsten. Nå vil Manuel Pellegrini på midtstopperjakt i januar. City har sluppet inn 12 mål så langt i årets sesong.
(Daily Mail)

Pellegrini skal også være interessert i å hente et par av sine tidligere elever i Malaga, men La Liga-klubben gir klar beskjed om at verken keeper Willy Caballero eller midtbanespiller Sergi Darder er til salgs.
(Daily Mirror)

Chelseas brasilianske midtbanemann Ramires har den siste tiden blitt koblet til spanske storklubben Real Madrid. 26-åringen sier imidlertid at han ikke er interessert i en overgang.
(London Evening Standard)

En annen Chelsea-spiller som er ønsket i varmere strøk, er John Terry. Roberto Mancini vil nemlig hente Chelsea-stopperen til Galatasaray og tilby ham like god lønn som han får i Chelsea.
(The Times)

Borussia Dortmund er fremdeles interessert i å erstatte Robert Lewandowski med Edin Dzeko. Bundesliga-klubben er imidlertid ikke villig til å betale mer enn 15 millioner pund for bosnieren.
(Daily Mail)

Roberto Di Matteo får fremdeles 130.000 pund i uka av Chelsea til tross for at han ble sparket for 12 måneder siden. Italieneren kom ikke til enighet med klubben og vil motta lønn fram til juni 2014, med mindre han finner seg en annen jobb.
(Daily Mail)

En annen gammel Chelsea-helt, Dan Petrescu, kan bli ny manager i Crystal Palace. London-klubbens styreformann dro tirsdag til Moskva for å holde samtaler med rumeneren.
(Daily Mirror)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken