Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Hevder Liverpool ønsker denne mannen til Anfield.

Godt nyttår, kjære lesere!

Overgangsvinduet har åpnet, og de engelske avisene er for fullt i gang med å spekulere i potensielle overganger.

Vi har sett på hva de skriver første nyttårsdag:

Liverpool-manager Brendan Rodgers er klar på at han ønsker mer bredde i sin spilletropp og nå hevder Daily Star at 23 år gamle Emmanuel Agyemang-Badu skal være ønsket til Anfield. Midtbanespilleren har siden 2010 spilt for italienske Udinese, og har imponert såpass på midtbanen til Serie A-klubben at Liverpool skal være interessert.

Loic Remy opplever stor suksess i Newcastle om dagen. Franskmannen er på lån fra QPR denne sesongen, men det har tidligere blitt spekulert i om en overgang kan bli permanent til sommeren. Det vil imidlertid spissen, som har scoret ti mål på 19 kamper denne sesongen, ikke bekrefte, skriver Metro. De hevder nemlig at spissen trolig vil se seg om etter en ny klubb, hvis Newcastle ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

Manchester City ønsker å signere 17 år gamle Kelechi Iheanacho fra Nigeria, skriver talkSPORT. Det kan imidlertid se ut til at City må se seg slått av Sporting Lisboa i kampen om stortalentet, som nylig ble kåret til U17-VMs beste spiller.

Atletico Madrid har gitt Leo Baptistao beskjed om at han kan forlate klubben på lån, skriver talkSPORT. West Ham skal være svært interessert i 21-åringens tjenester, men London-klubben må trolig vente seg en knallhard kamp om spillerens signatur.

West Ham skal også være blant favorittene til å hente Rickie Lambert fra Southampton, hevder The Mirror. Lambert vil trolig koste nærmere 10 millioner pund.

Men det er ikke bare på topp at West Ham ønsker forsterkninger. Manager Sam Allardyce mener nå at Everton-spiller John Heitinga kan være løsningen på klubben defensive problemer. Sky Sports skriver at 30-åringen kan komme til å signere for London-klubben denne uken.

Michael Essien kan komme til å forlate Chelsea i løpet av januar, skal 31-åringens agent ha fortalt London Evening Standard.

Til slutt tar vi med at Tottenham skal ha gitt klar beskjed til de italenske storklubbene, som snuser på Erik Lamela, om å holde seg unna. Argentineren har fått en vanskelig start på karrieren i England, men Spurs har ikke gitt opp 21-åringen, som kostet dem 30 millioner pund i sommmer.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken