Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Stevan Jovetic forsvinner?

Vi starter i Manchester, der Wayne Rooney kan være på vei ut portene på Old Trafford. Daily Telegraph skriver i dag at Real Madrid skal prøve å hente Rooney til Bernabeu i sommer, når han kun har ett år igjen av kontrakten. Prislappen som blir nevnt, er 250 millioner kroner.

Arséne Wenger leter etter en spiss, og mange store navn er allerede koblet til klubben. Nå skal Arsenal være på jakt etter Benfica-spiss Rodrigo, men 22-åringen skal også være ønsket av Valencia og Zenit St. Petersburg.

Atletico Madrid håper å snyte Manchester United for Juan Mata, hevdes det i dag i engelske aviser. Hvordan? Klubben skal være villig til å gi David Moyes førsteopsjon på et kjøp av Diego Costa og Felipe Luis hvis Manchester United gir seg i jakten på den spanske midtbanespilleren.

Den irske midtbanespilleren Wes Hoolahan bekrefter nå at han ønsker å forlate Norwich, til tross for at klubben avslo den feske overgangssøknaden hans. For dere som har spilt FM: Dette betyr trøbbel.

City-stopper Joleon Lescott kan være historie på Etihad. Nå skal han ha fått beskjed om at han kan forlate Manchester City allerede i januar, hvis City finner en ny stopper.

Manchester United jakter tydeligvis spillere på alle fronter. Nå går Bayern Munchens Champions League-vinnende stopper Dante ut og bekrefter at United har vist interesse i januar.

Atletico Madrid-manager Diego Simeone opplever stor suksess i La Liga. Nå har han uttalt at han er villig til å betale det som kreves for å beholde den innleide Chelsea-keeperen Thibaut Courtois når låneavtalen utløper etter sesongen.

Liverpool jakter også forsterkninger i januar, og nå nevnes AC Milans Nigel de Jong som en aktuell mann. 29-åringen kan bli en erstatter for den skadede Lucas Leiva.

Sporting Lisboa og Juventus skal begge være ute etter å signere Manchester United-spiller Nani. 27-åringen trenger spilletid før sommerens VM-sluttspill, og ser ikke for seg at David Moyes gir ham det.

Manchester United skal ha en plan B når det gjelder midtbanespillere. Newcastles Yohan Cabaye skal være aktuell, og franskmannen skal være tilgjengelig for rundt 200 millioner kroner. PSG skal også være aktuelle for Newcastle-profilen.

Chelsea skal ifølge den franske avisen Le10Sport være i drakamp med to europeiske gigantklubber om Kurt Zouma. Stopperen er verdsatt til 111 millioner kroner.

Tottenham vurderer en retur for Dimitar Berbatov, men Fulham skal nå kreve å få Gylfi Sigurdsson i retur hvis en avtale skal bli aktuelt. Det blir det neppe.

Vi tar også med en aldri så liten exclusive fra Caughtoffside (klype salt, folkens!): Arsenal skal være i samtaler med Manchester City om Stevan Jovetic. Spissen har ikke slått til på Etihad og har vært mye skadet, men nå skal altså Wenger være ute etter å hente ham til London.

HTML EMBED
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken