Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Dette kan du bare glemme, Robin van Persie!

Midtbanespilleren Alex Song gjorde sine saker såpass bra i Arsenal at selveste Barcelona kom på banen. Nå hevder imidlertid spilleren fra Kamerun at han egentlig ikke ønsket å forlate Arsenal og at han er åpen for en overgang til Manchester United. Mye rart fra den godeste Song der, ifølge Daily Express.

Javier Hernandez sliter med å få spilletid i Manchester United og ryktene blir stadig sterkere om at spissen ønsker seg bort. Han har blant annet blitt koblet med Inter i Italia, selv om Serie A-klubben har avvist interessen. Daily Star hevder å vite at Manchester United er villig til å slippe Hernandez.

Robin van Persie blir også koblet bort fra Manchester United og flere storklubber skal være interessert i den nederlandske måljegeren. Blant de klubbene er italienske Juventus, melder talkSport.

Arsenal har også blitt koblet med sin tidligere spiss, men Daily Mirror skriver at manager Arsene Wenger ikke skal være interessert i sin gamle elev.

Lukas Podolski scoret Arsenals mål borte mot gamleklubben Bayern München tirsdag i Champions League, men enkelte medier hevder det bare er tilfeldigheter at tyskeren fortsatt er i klubben. Selv nekter imidlertid spissen for at han var nær ved å bli del av en avtale mellom Arsenal og Schalke 04 nå i vinter, som gikk ut på at Julian Draxler kom til Emirates, mens Podolski dro hjem til tysk fotball.

En annen, og enn så lenge litt mindre profilert Arsenal-spiller, er stortalentet Gedion Zelalem. Daily Mail hevder at 17-åringen er nær ved å signere sin første profesjonelle kontrakt med londonklubben.

Chelseas Samuel Eto'o snakker også om kontrakter. Spissen sier han gjerne forlenger sin kontrakt med de blå. 33-åringen har kontrakt ut sesongen.

På Stamford Bridge er det også en del rykter rundt framtiden til keeper Thibaut Courtois. Burvokteren har blitt koblet med flere klubber og ifølge spanske AS skal Chelsea være villig til å selge belgieren for 30 millioner euro.

Andros Townsend mener selv han spiler for lite i Tottenham og er redd det vil koste ham en plass i Roy Hodgsons VM-tropp. Vingen, som startet sesongen veldig bra, håper derfor å få mer tid på banen i sesonginnspurten med Spurs.

Også onsdag, som i tirsdag, skal Stoke-manager Mark Hughes være interessert i Danny Ings fra Burnley. Spissen har hatt en god sesong for klubblaget.

Til slutt tar vi med spekulasjoner rundt Zenit St. Petersburg-spissen Hulk. Etter at Luciano Spalletti fikk sparken i Zenit tirsdag, skal framtiden til brasilianeren være usikker. Timer etter at Spalletti ble sparket la angrepsspilleren ut et bilde av seg selv på Instagram der han var ombord i et fly og det fikk selvsagt ryktene til å spre seg fort. Angivelig skal han være på vei til Premier League.

Hulk-ryktene må selvsagt tas med en ekstra stor klype salt.

Kilder: BBC, Daily Mirror, Daily Mail, Daily Star, London Evening News, Daily Express, AS, talkSPORT.

Kommentarer til denne saken