Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker Lilletun god bedring

STORTINGET (TV 2 Nettavisen): SV-leder Kristin Halvorsen har sendt varme hilsener til KrFs parlamentariske leder Jon Lilletun, som nå kjemper mot kreften.

- Han har gode sjanser til å bli frisk igjen. Jeg har sendt en liten hilsen til ham der jeg ønsker ham god bedring og ber ham stå på. Vi bare krysser fingrene, sier SVs parlamentariske leder Kristin Halvorsen.

Også Aps parlamentariske leder Jens Stoltenberg kommer med oppmuntrende ord til KrFs mest fremtredende stortingspolitiker.

- Jeg håper Jon Lilletun blir frisk så fort som mulig. Han er en kollega jeg setter stor pris på og som jeg ønsker alt vel. Nå ønsker jeg ham god bedring, sier Jens Stoltenberg til TV 2 Nettavisen.

God kollega
Lilletun er regnet som en svært god brobygger for KrF, og står på god fot med lederne for opposisjonspartiene, tross mange harde politiske kamper i Stortinget.

- Han er en god kollega, som er savnet. Vi sender ham alle positive heia-rop! sier Kristin Halvorsen.

Hun har kontor i samme korridor som Lilletun på Stortinget.

- Vi har mye kontakt, så jeg savner ham allerede. Jeg håper han står på, og blir frisk igjen snart. Han er en likandes kar. Jeg regner ham som en venn i politikken, sier SV-lederen.

Til behandlig
KrF-ledelsen bekrefter overfor TV Nettavisen at Lilletun har fått diagnosen kreft etter utredninger ved Diakonhjemmets sykehus og Radiumhospitalet.

Lilletun skal nå gjennom et seks måneder langt behandlingsopplegg. Han har bedt om ro for seg selv og familien mens han kjemper mot kreftsykdommen.

- Han vil bli et klart savn den tiden som han nå vil være til behandling, uttalte KrFs fungerende parlamentariske leder Einar Steensnæs til TV 2 Nettavisen tidligere i dag.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken