Gå til sidens hovedinnhold

Ønsket av Guardiola

Pep Guardiola ønsker seg en tidligere elev til Bayern München.

Guardiola starter opp som sjef for Bayern München etter sesongslutt i Tyskland. Nå har han allerede peilet seg ut en spiller han ønsker å forsterke forsvaret med.

José Manuel Flores, bedre kjent som Chico Flores, har vært meget sentral i Swansea-forsvaret, og ifølge Daily Mail er han nå på blokka til den kommende Bayern München-sjefen.

- Stor trener
Guardiola hentet Flores til Barcelona B i 2008 på lån fra spanske Cádiz. Han ble så imponert over det han så at han ønsket seg Flores på førstelaget, men Barcelona ble aldri enige med Cádiz om en overgangssum.

I et intervju med Daily Mail før jul sier Flores kun positive ting om sin tidligere sjef.

- Det var flott læring i Barcelona B. Guardiola er veldig tett på spillerne sine. Han var – og er – en stor trener, men han var beskjeden. Han var en av oss, forklarte midtstopperen den gang.

En lang vei
Den spanske forsvareren har hatt en brokete vei til der han er nå. Etter å ha kommet til den spanske klubben Cádiz som junior, var han innom Portuense og Barcelona B på lån før han havnet i Almería. Der gjorde han sine saker bra og ble belønnet med tre kamper for Spanias U 21-lag. I 2010 dro han til Genoa, men det ble et mislykket opphold som resulterte i et utlån til Mallorca. Der spilte han imidlertid så godt at Laudrup gjorde 25-åringen til sin første signering da han tok over Swansea.

Spanias landslagssjef Vicente del Bosque så Flores storspille mot Everton 12. januar, så en plass i troppen der kan være på trappene for forsvareren.

Og den meget gode sesongen kan altså bli kronet med en kontrakt med Bayern München. Neste oppgjør for Flores og Swansea er førstkommende lørdag. Da møter waliserne West Ham. (ANB)

Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis

Kommentarer til denne saken