Gå til sidens hovedinnhold

- Ønsket som Solskjærs erstatter

Tor Ole Skullerud kan bli ny Molde-trener.

Ole Gunnar Solskjær blir etter alt å dømme Cardiffs nye manager i løpet av kort tid.

Den tidligere Manchester United-spilleren har lenge vært attraktiv for større klubber i utlandet, og det er ikke akkurat slik at hans avgang nå kommer på Molde som julekvelden kom på kjerringa.

Den regjerende norgesmesteren skal nemlig være godt forberedt på at Solskjær forsvinner før den kommende sesongen og er også godt i gang med jakten på hans erstatter.

Ifølge VG peker flere kilder på Tor Ole Skullerud som en høyaktuell kandidat til å ta over treneransvaret i Molde. 43-åringen ledet det norske U21-landslaget til EM-bronse i fjor sommer.

I utgangspunktet har Skullerud hatt en avtale som trener for det norske U21-landsalget ut 2014, men i og med endringene i jobbinstruksen skal kontraktsforholdet med forbundet være uavklart.

Skullerud har tidligere trent Ullern, Bærum og Vålerenga.

Ifølge The Guardian vil Solskjær få i overkant av 250 millioner kroner å handle for i januar, og det er liten tvil om at den walisiske klubben satser hardt på å vokse seg stor også i Premier League-sammenheng.

I sommer satte klubben ny overgangsrekord, da den kjøpte Gary Medel fra Sevilla for 110 millioner kroner. Også Steven Caulker ble hentet fra Tottenham for 80 millioner.

I en kommentar skriver The Guardians Stuart Thomas at Solskjær nå viser at han er en selvstendig mann når han ser bort fra det som skal være Sir Alex Fergusons råd om å droppe Cardiff på grunn av klubbens kontroversielle eier, Vincent Tan.

FA-cupkampen borte mot Newcastle blir etter alt å dømme Ole Gunnar Solskjærs første som manager for Cardiff. Helgen etter kommer West Ham på besøk for hans Premier League-debut som manager.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken