Gå til sidens hovedinnhold

Operert etter brudd på hodeskallen

Måtte fjerne benrester fra hodeskallen til Inters venstreback Cristian Chivu.

CHIEVO - INTER 0-1:

Det var ikke resultatet av kampen man snakket om etter oppgjøret mellom Chievo og Inter i italiensk serie A onsdag.

Tidlig i andreomgang skallet Inters rumenske back Cristian Chivu inn i hjemmelagets Sergio Pellissier og skadet seg stygt.

Nettavisen fulgte kampen LIVE. Sjekk også øvrige italienske resultater her.

Chivu ble sendt rett på sykehus, der det ble konstatert brudd på hodeskallen. Han ble operert i over en time og skal være utenfor livsfare, melder Reuters.

- Alt gikk normalt under operasjonen og derfor er vi rimelig trygge på at pasient vil komme fra dette uten varige mén, sier doktor Sergio Turazzi.

Chivu vil bli liggende til observasjon på sykehuset i Verona en stund etter operasjonen der det blant annet ble fjernet benrester fra hodeskallen hans.

- Vi håper Chivu kan være tilbake på banen så fort som mulig, men jeg tror nok han er satt ut av spill for en stund, sier Inter-trener Jose Mourinho til klubbens tv-kanal.

Inter har ingen umiddelbar erstatter klar på venstrebacken, og det er derfor ventet at de vil se seg om etter forsterkninger.

Klubben skal allerede før Chivus skade ha vært interessert i å kjøpe Lazios venstreback Aleksandar Kolarov, men Lazios president Claudio Lotito har uttalt at serberen ikke er til salgs.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken