Gå til sidens hovedinnhold

- Oppførselen er uakseptabel

Arsène Wenger med klar melding til egen spiller.

Tabloidavisen The Sun har brettet ut et bilde av Jack Wilshere der Arsenal-profilen tar et trekk av en sigarett utenfor et utested i London.

Bildet skal være tatt seint i natt. Arsenals spillere skal ha fått tillatelse til å gå ut for å feire mesterligaseieren mot Napoli, men det var kanskje ikke helt dette manager Arsène Wenger så for da han ga dem frie tøyler.

Wilshere (21) var blant dem som fikk spilletid i 2-0-triumfen over Napoli. Han tillot seg en bytur for å feire, men gjorde der han noe han ikke burde gjort.

- Må ta en prat
Wenger ble nemlig ikke blid da han fikk rede på at midtbanespilleren hadde kost seg med en sigarett.

- Jeg er helt uenig i den typen oppførsel. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, så jeg er nødt til å ta en prat med ham om det, siteres Wenger på hos The Guardian.

- Det er to grunner til det. Først og fremst er du et forbilde som fotballspiller, og i tillegg er det helseskadelig. Du kan skade helsen hjemme ved å røyke og drikke og ingen ser det. Men hvis du går ut i sosiale sammenhenger skader du også ryktet ditt som forbilde, tilføyer Arsenal-manageren.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Fotballspilleren som tar seg en blås er ikke noe nytt og sjokkerende. Andre Premier League-stjerner some Wayne Rooney og Dimitar Berbatov er tidligere fotografert mens de røyker sigaretter.

Planlegger rundt Wilshere
Arsène Wenger understreker at han er klar over kulturforskjellene i ulike europeiske land, og at å se spillere som røyker er mer sjokkerende i England enn andre steder.

Wilshere vil likevel fortsette å være en viktig del av managerens planer.

- Han er en veldig viktig spiller her. Alle framtidsplanene mine i klubben er alltid blitt bygget med Jack og rundt ham. Det har vært noen tilbakesteg med ham, mange, men han er en veldig viktig spiller i stallen min, sier Wenger.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken