Gå til sidens hovedinnhold

Opprørt etter Ronaldo-albue

Cristiano Ronaldo måtte sy fire sting etter å ha blitt truffet av en albue.

Wayne Rooneys scoring holdt til seier over Roma i tirsdagens oppgjør i Mesterligaen. Men etter oppgjøret var det en opprørt og sint manager Sir Alex Ferguson som møtte pressen.

Grunn: Albuen som traff Ronaldo i sluttminuttene.

- En risiko
- Jeg så ikke selve situasjonen da Ronaldo ble truffet. Men han måtte sy fire sting i øyebrynet, sier Ferguson.

Det var Romas innbytter Mirko Vucinic som traff Ronaldo med albuen. En blodig Ronaldo fikk umiddelbart behandling av Manchester Uniteds medisinske apparat ute på gressteppet.

- Det var en veldig uheldig situasjon fordi kampen tidligere hadde blitt spilt under en så god atmosfære, mener Ferguson.

- Men det er alltid en risiko for at slike hendelser kan skje i slike kamper. Spesielt etter at vi vant den forrige kampen 7-1, poengterer Manchester Uniteds mektige manager.

- En sykdom
Wayne Rooneys seiersmål i det 70. minutt var stjerneskuddets første scoring på Old Trafford siden sine to fulltreffere i 4-2-seieren mot Everton 28. april.

- Men det er kun Waynes fjerde kamp etter at han kom tilbake fra skaden, og han forsøker fremdeles å finne tilbake til rytmen og kampformen, mener Ferguson.

Manchester United har nå vunnet seks av sine åtte siste kamper 1-0.

- Det er en sykdom, og vi forsøker å finne vaksinen mot nettopp dette, ler Ferguson om statistikken.

Trenger ti poeng
Rødtrøyene fra Old Trafford topper nå gruppe F i Mesterligaen med to strake seire. Ferguson innrømmer at han allerede har begynt å legge planene for sluttspillet.

- Vi går videre med ti poeng. Nå har vi seks. Vi har to kamper mot Dinamo Kiev igjen, som vi skal vinne. Jeg ønsker ikke å reise til Roma i vår siste kamp med kniven på strupen, slår Ferguson fast.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai