Gå til sidens hovedinnhold

Opprykk er ikke et mål for Stabæk

Bærumsklubben må kutte kostnadene kraftig.

Fredag kveld skriver Romsdals Budstikke at 1. divisjonsklubben Stabæk igjen må kutte store kostnader i driften.

Som et resultat av dette mener styreleder i Stabæk, Kjell Johansen, at et opprykk til Tippeligaen ikke er realistisk denne sesongen.

Bærumsklubben må kvitte seg med folk i administrasjonen og vil heller ikke kunne hentet nye spillere til elitelaget, selv om dette har vært et ønske.

- Vi må ta konsekvensene av endrede rammer på kostnadssiden og tilpasse kostnadsnivået. Vi må i økonomisk balanse og har satt i gang prosesser internt, sier Johnsen til Budstikka.

Daglig leder Hallgeir Åndal har allerede tatt konsekvensene av dette og sluttet i sin jobb. Flere kan også miste jobben.

- Hallgeir har valgt å slutte. Det er en konsekvens av at vi må kutte kostnader. Vi vil ikke kunne ha daglig leder på det nivået. Nå skal vi gå igjennom helheten. Det blir reduksjon i administrasjonen, sier Johnsen.

Styrelederen ønsker ikke å kommentere hvor mye klubben må kutte i driften, men sier Stabæk må bruke mindre penger og basere seg på bruk av unge spillere.

Det er med bakgrunn i dette han ikke tror det er realistisk for bærumsklubben å kjempe om direkte opprykk til Tippeligaen i 2013-sesongen.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken