Gå til sidens hovedinnhold

Ordfører tilbyr elskovsrede

Ordføreren i Porsgrunn stiller hotellrom til disposisjon for de som vil lage byjubileumsbarnet.

Byen som er mest kjent for sin porselensfabrikk og Hydros anlegg på Herøya skal neste år feire at det er 200 år siden de oppnådde bystatus. Ordfører Øystein Beyer (Ap) håper på babyboom rundt jubileumsdatoen 3. juli 2007, og har opplegget klart for hva kommunen kan bidra med.

To rom
- Vi har regnet oss fram til at ting bør skje rundt 3. oktober. Vi har et hotell her i byen, Vic, og der stiller vi to rom til disposisjon for par som ønsker det, sier Beyer til Nettavisen.

Tilbudet om et elskovsrede er fortsatt så ferskt at kommunen ennå ikke har registrert noen påmeldte, men skulle det bli trengsel foran hotellet lover ordføreren å ordne køen.

Må ordne køen
- Vi må ta oss av logistikken på en eller annen måte. Jeg regner med at folk ikke trenger mer enn et par timer. Noen kan sikkert klare det på kortere tid, sier Beyer.

Hotelltilbudet er mer enn en gimmick ifølge Beyer, som peker på at kommunen er i en konkurransesituasjon der det handler om å tiltrekke seg arbeidskraft.

Byjubileet favner en rekke prosjekter, der jubileumsbarnet bare blir en av flere begivenheter. Men den heldige familien har mye godt i vente, blant annet kommunalt sponsede bleier og barnevogn.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin