Gå til sidens hovedinnhold

Orkla vil ha riksavis

Orkla Media vurderer å starte en ny riksdekkende avis, både på papir og internett.

Orkla Media-topp Bjørn Wiggen skal vurdere en ny billig, eller gratis nasjonal papiravis. Satsingen avhenger av hvordan dette vil slå ut for Orklas eksisterende titler, skriver Dagens Næringsliv.

HTML EMBED

Samtidig med at Orkla er ute og søker etter en partner til mediedivisjonen Orkla Media, så vil Orkla Media også gå i gang med en ny nasjonal avis.

Avisen skal være billig, og muligens også gratis, etter mønster fra Axel Springer Verlags lavprisversjon av Bild i Polen og islandske Dagsbruns daglige gratisavis Frettabladid.

En rekke faktorer vil avgjøre, blant annet avhenger satsingen av hvordan dette vil slå ut for Orklas eksisterende titler. Kjell Johnsen, direktør for Orkla Media Dagspresse Norge, er tilbakeholden med opplysningene.

- Vi jobber med mange prosjekter, noen blir realisert, som blant annet bydelsavisprosjektet i Oslo. Andre blir det aldri noe av. Hvilke enkeltprosjekter vi jobber med og hva som blir noe av, kan jeg ikke kommentere, men det er jo ingen hemmelighet at vi både innenfor det digitale området og avisområdet ønsker en sterkere og bredere satsing mot nisje- og massemarkedet, sier Johnsen til Dagens Næringsliv.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken