Gå til sidens hovedinnhold

Over og ut for Strømsgodset

Strømsgodset fikk med seg et lite godt resultat med til Romania, og skal slite hardt med å komme i nærheten av avansement.

Sportspills øvrige onsdagstips:
Dagens langskudd: Taperen havner i nedrykksstriden
Tippekupongen: Norske skjebner står på spill

Det er duket for andre oppgjør av den andre kvalifiseringsrunden til Mesterligaen, og derfor er det mange spennende oppgjør på dagens langoddsprogram!

Dagens dobbel
Steaua + Bodø/Glimt, samlet odds 2,33

HTML EMBED

Dagens dobbel

Steaua + Bodø/GlimtH & H
HTML EMBED


Steaua Bucuresti — Strømsgodset, H 1,50

De rumenske mesterne priser seg nok litt lykkelige for at de reiste fra Drammen med et så godt utgangspunkt som de faktisk fikk. Drammenserne var bedre i brorparten av kampen, men maktet aldri å lure ballen i mål. Derfor er Steaua enorme favoritter til å gå videre i dag.

Steaua har åpnet sin sesong helt greit, med tap i supercupen og avansement i ligacupen. Til helgen åpner de den rumenske eliteserien mot byrival Rapid.

Godset virket veldig rystet i helgens kamp mot Vålerenga, og var aldri nærheten i å utfordre den tidlige ledelsen Oslo-klubben fikk. Skremmende tannløse til Godset å være, og de er nok veldig interesserte i å rette opp inntrykket etter to meget skuffende hjemmekamper.

Det kan imidlertid ikke stikkes under en stol at David Nielsens tropp er meget skadeskutt, og spesielt i forsvar sliter de med Jørgen Horn og Kim Andre Madsen ute. Denne uken ble det også bekreftet at Martin Rønning Ovenstad er ute en lengre periode.

Selv om patrioten i meg gjerne vil ha Godset med videre, blir dette fort en oppgave som viser seg for stor. Hjemmelaget må ikke ha seier, men vi har likevel særdeles liten tro på at de vil trygge inn en 1-0-ledelse, når de har kvalitetene til å avgjøre på egen hånd.

Bodø/Glimt - Stabæk, H 1,55

Denne utsatte NM-kampen er endelig klar for gjennomføring, etter problemer med Aspmyra førte til at den ble utsatt tidligere.

Bodø/Glimt har hatt en forferdelig svak periode og står med ett poeng de siste fem kampene. Forrige runde tapte de ett poeng helt på slutten mot Start, og det er tydelig at de har marginene mot seg for tiden. Både mot Start og Sarpsborg tapte de i sluttminutten, på bortebane, etter å ha ledet begge.

Også på hjemmebane, der de har vært meget solide denne sesongen, tapte de 3-0 mot Odd for to uker siden.

Zerek Valentin er langtidsskadet og er med det eneste fravær for Jan Halvor Halvorsen i denne kampen.

Stabæk har også virkelig sluknet etter en fenomenal sesongåpning, men var veldig nær å ta tre poeng mot Brann sist. Dessverre for bæringene glapp seieren rett etter de virket å ha sikret den.

Dagens gjester har en meget merkelig bortestatistikk. På syv kamper har de tapt fem, men slått Brann i Bergen og Rosenborg i Trondheim. Et lag for de store anledninger.

Bodø/Glimt er fortjent favoritt i denne kampen, og Stabæk virker ikke å for tiden kunne avgjøre noe som helst i sin favør.

2,33 i totalodds er litt under det vi vanligvis liker å dobbelspille med, men med et langoddsprogram preget av favoritter, ble det dessverre vanskelig å unngå.


Kommentarer til denne saken