Gå til sidens hovedinnhold

På sjøen etter knivslagsmål

Fløyet til sykehus etter blodig sjøslag i natt.

Tre menn er brakt til sykehus, eller legesjekk etter et knivslagsmål om bord i en båt ved Nesodden utenfor Oslo. Hovedredningssentralen for Sør-Norge ble varslet om dramatikken ved 01.50-tiden natt til torsdag.

- Et vitne meldte fra om at det ble hørt rop om hjelp. Tre menn om bord i en båt var involvert i en knivstikking. Den ene ble brakt opp av sjøen og er fløyet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo, forteller vakthavende redningsleder Ola Vaage ved HRS Sør-Norge til Nettavisen.

Tilstanden til denne mannen er ikke kjent. En annen mann ble også brakt til sykehus, mens en tredje mann ble brakt til legevakt med mindre alvorlige skader.

Hendelsesforløpet omkring dramaet som trolig fant sted i en liten fritidsbåt utenfor Bomannsvik i Bunnefjorden er foreløpig uklart.

Ifølge redningslederen var alle de involverte beruset, og en stund var redningsmannskapene usikre på om det befant seg flere om bord i båten. Både luftambulanse, brannbåt og redningshelikopter ble kalt ut i aksjonen.

Operasjonsleder Jarl Andersen ved Follo politidistrikt opplyser til Nettavisen at politiet foreløpig ikke vet hva som har skjedd. Tidlig torsdag morgen har politiet fortsatt ikke får nærmere kjennskap til hendelsesforløpet.

HTML EMBED
Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken