Gå til sidens hovedinnhold

På skoletur over E18

Dette er en av Norges aller mest trafikerte veier.

(TA): På facebooksiden til stortingsrepresentant og E18-engasjerte Bård Hoksrud (FrP), ble i dag dette bildet publisert. Bildet er tatt ved en tidligere anledning, men situasjonen i dag er visstnok den samme.

- Det er et gammelt bilde fra aksjonsgruppa til E18, men det er slik enda, så det er ikke blitt noe bedring. Det er mange ganger blitt lovet at det skal gjøres noe der, men foreløpig er faren og frustrasjonen den samme, sier Hoksrud til TA.

I området bor det flere barnefamilier som benytter seg av passeringen daglig til og fra skole og lek. Fartgrensen i området er 70 kilometer i timen.

- IKKE TRYGT

- Hvem er som må hjelpe barna over veien?

- Det er foreldre og andre som prøver å lære barna gode vaner. Det er jo ikke trygt, særlig ikke nå i sommermånedene nå opptil tjue tusen biler passerer der om dagen. Faren er jo også at folk hisser seg opp når de blir stående i kø på grunn av sånne ting, så det er bare et spørsmål om tid før det smeller.

- EN OPPLEVELSE

Hoksrud la ut bilde i forbindelse med E18-aksjonen som arrangeres om to dager. Der har Aksjonsleder Vidar Tellefsen utfordret politikere til å sykle en strekning langs E18 for å se situasjonen som myk trafikant, men Hoksrud selv vil ikke garantere at han hiver seg på sykkelen.

- Jeg skal hvertfall komme dit, men jeg er usikker på om jeg kommer på sykkel. Jeg er jo ikke så sprek, men jeg har vært med på aksjonen tidligere. Det er ikke første gang dette arrangeres, men uansett så er det er en opplevelse, sier han.

- Hva er målet med aksjonen?

- Vi ønsker gang og sykkelvei langs E18 i hele Bamble. Uansett om det kommer opp sykkelvei på den nye E18 når den bygges, så vil det jo fremdeles være trafikk på denne veien, avslutter stortingsrepresentanten fra Bamble.

Denne saken er levert av TA.

Les også: Kjent biltyv fikk vrakpant, men saken ble henlagt

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken