Tidligere visepresidentkandidat for Republikanerne, Sarah Palin, røper i et intervju at det er spesielt én ting hun angrer på fra valgkampen.

Alaska-guvernøren sier hun i ettertid skulle ønske at hun stilte opp oftere for media, melder CNN.

- Den største feilen jeg gjorde var at jeg ikke tok flere avgjørelser når det gjelder muligheten til å gripe sjansen for å snakke med flere amerikanere gjennom media, sier hun.

Ville ikke krangle
Men det spørs om McCain-leiren er enig med henne på dette punktet. Mye tyder på at John McCains rådgivere trodde det ville styrke sjansene for å vinne dersom de holdt Palin borte fra de kritiske journalistene med de vanskelige spørsmålene.

- Jeg fikk ikke lov til å gjøre så mange intervjuer, og de jeg gjorde var ikke nødvendigvis de jeg ville ha prioritert. Men jeg var så takknemlig for muligheten til å stille til valg med John McCain, og derfor ville jeg ikke krangle om strategiske avgjørelser som noen av disse menneskene tok i forbindelse med kontakten til media, sier Palin.

Tråkket i salaten
Palin tråkket i salaten en rekke ganger da hun en sjelden gang stilte opp i intervju. Hun klarte knapt å redegjøre for George W. Bushs utenrikspolitikk og nektet blant annet å opplyse hvilke aviser hun leste.

I tillegg klarte hun å påpeke at hun hadde noe utenrikspolitisk erfaring fordi hjemstaten Alaska er i nærheten av Russland.