Gå til sidens hovedinnhold

Palin henger i en tynn tråd

- Dette er talefrihet, sier lokale myndigheter.

Det er Halloween, og noen er mer kreative enn andre. Utenfor et hus i Los Angeles henger en Sarah Palin-dukke i en løkke under mønet. Sjefen selv, John McCain er karikert som djevelen selv - omgitt av flammer i pipa.

- Talefrihet
Ifølge lokale myndigheter faller dette innenfor talefrihetens rammer.

- Vi har fått noen klagetelefoner angående denne dekorasjonen, men huseieren kan ikke dømmes for noe, sier en talskvinne for West Hollywood.

- Alle har rett til fri tale. Ettersom dette trolig er en del av en Halloween-dekorasjon kan det klassifiseres som politisk satire.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Ville blitt støtt av Obama-dukke
Huseier Chad Michael Morisette sa til dem lokale TV-stasjonen KCAL-TV at dekorasjonen er Halloween-kunst, og at naboene trolig ville ha blitt mer støtt av en lignende dekorasjon med Barack Obama.

- Om vi hadde lagd en Obama-dukke ville folk trolig kastet ting gjennom vinduene våre, sier Morisette.

- En hengt svart mann ville vært mye mer intenst enn en hvit kvinne med tanke på vårt lands historie, fortsetter han.

Storstilt parade
Tidligere har en pappfigur av Obama blitt hengt opp i et tre på et universitet i Oregon, og en mann fra Ohio sa til lokale medier at han ikke ville se en afroamerikaner styre landet, og hengte en spøkelsesfigur med Obama-skilt fra et tre i hagen sin.

West Hollywood er kjent for å ha svært mange homofile innbyggere og liberale politikk. Hvert år holdes det en storstilt og prangende Halloween-parade.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken