Gå til sidens hovedinnhold

«Panzer» kalte dommeren idiot

Utvist på La Manga.

VÅLERENGA - RUBIN 1-3:

I etterkant av 2-5-tapet for Lillestrøm har russiske Rubin Kazan blitt knyttet til kampfiksing. Det var derfor svært spennende å se hvordan laget ville prestere i tirsdagens treningskamp mot et nytt tippeligalag på La Manga.

Mot Vålerenga viste de seg imidlertid fra en litt annen side. Selv om det norske laget åpnet kampen best, så kom russerne etter hvert bedre med, og vant til slutt med komfortable 3-1.

Vålerenga tok nemlig ledelsen etter 22 minutter. Allan Jepsen slo et frispark mot bakre stolpe. Ballen falt ned i beina på Morten Berre, som styrte den fint i mål fra kort hold.

Felt av feil
Etter hvilen ble imidlertid oslolaget offer for egne feil.

Utligningen kom i det 51. minutt. Aleksandr Orekhov fikk ballen i skulderen etter en corner, og ballen gikk i mål. VIF-keeper Troy Perkins nølte i feltet, og sto feilplassert.

2-1 kom 10 minutter senere. Gökdeniz Karadeniz kom alene igjennom med Perkins, etter at Erik Hagen hadde falt. Den amerikanske keeperen rykket ut, men russeren plasserte ballen frekt mellom beina hans og inn i nettmaskene.

Aleksandr Ryazantsev klinket inn den siste scoringen åtte minutter før full tid.

Hagen utvist
Erik Hagen fikk for øvrig direkte rødt kort for munnbruk mot slutten. Stopperen skal angivelig ha slengt med leppa til den svenske linjemannen.

- Jeg kaller ham en forbanna idiot og er sikker på at jeg får gult kort. Direkte rødt har det aldri vært tidligere, sa han til TV 2 Sporten etter kampen.

- Det virker nesten som vi spiller i Norway Cup.

Stopperen går imidlertid ikke glipp av seriepremieren mot Rosenborg. Doms- og sanksjonsutvalget i NFF skal vurdere straffen på bakgrunn av kamprapporten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken