Gå til sidens hovedinnhold

Pappa Northug: - Vi kommer til å være utilgjengelige

John Northug har uttalt seg etter sønnens promillekjøring.

Det eneste man har hørt fra Petter Northug siden han søndag kjørte og krasjet bilen sin i beruset tilstand, for så å stikke fra åstedet, er en uttalelse der han innrømmer å ha kjørt bilen, beklager sine handlinger, og sier han er beredt til å ta straffen.

- Jeg er fullt innforstått med offentlighetens forventning om at jeg i løpet av nærmeste fremtid må fortelle mer om hendelsen. Det vil jeg gjøre når jeg har tenkt grundig igjennom situasjonen sammen med mine nærmeste, het det videre i uttalelsen fra 28-åringen.

Ifølge Aftonbladet har Northug gått i skjul hjemme hos foreldrene på gården utenfor Mosvik. Den svenske avisen er den første til å få en kommentar fra langrennsstjernens nærmeste familie.

- Vi kommer til å være utilgjengelige i en periode. Vi ber om at alle respekterer dette, skriver Northugs far, John Northug, i en melding.

Følg utviklingen i Northug-saken:

HTML EMBED

Se video: Her fraktes Northugs bil til Statens vegvesen:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=U-nXSFTpNssSn4AiVALdYgEVulqz41L5Aer5pdcUvyqjQCSzUfa6llG2o2wccRxi8cdZaANAQMXdZtBuHZRJoii_T5__g4eFUTKCNieZp_qIEBTzFf9CNsZUsF2oAW2-85wOo5Kji1g&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);


Kommentarer til denne saken