«Skjærene» har fått en stri start på Premier League-sesongen. Fire kamper har gitt bare to poeng. Seiersløse Newcastle tapte hele 0-4 mot Southampton sist helg.

Pardew, som skrev åtteårskontrakt med Newcastle i 2012, har vært i samtaler med klubbeier Mike Ashley foran helgens seriekamp mot Hull.

- Temaet (sparking) ble egentlig aldri tatt opp, for å være helt ærlig. Om det høres ut som jeg mørkelegger temaet, er ikke det riktig, sier pressede Pardew.

- Vi snakket om laget og et par ting som vi har problemer med, samt prestasjonene. Han var oppgitt over hva vi presterer, og det var hva vi konsentrerte oss om, fortsetter Pardew.

Ingen forsikringer

Den lange kontrakten gjør at den tidligere Crystal Palace-helten blir en dyr man å fjerne. Enn så lenge velger Ashley å beholde Pardew. Et tap mot Hull vil trolig gjøre fansen enda mer rasende. Da får kanskje ikke den mektige klubbeieren lenger noe valg.

- Jeg ba ikke om noen forsikringer. Alt jeg vet er at jeg har skrevet langtidskontrakt her, både for gode og dårlige tider, sier Pardew.

Lite populær

Da Newcastle spilte sin siste hjemmekamp forrige sesong, valgte Pardew å droppe æresrunden på St. James' Park av fare for å erte opp fansen mer enn nødvendig. Det sier litt om hvor populær, eller lite populær, Pardew er blant deler av Newcastle-supporterne.

- Omgivelsene for spillerne på lørdag vil trolig være tøffere enn det noen gang har vært. Vi kan bare akseptere det. Vi vet at Hull kommer for å prøve å utnytte det. Det vi ble enig om er, er at vi må konsentrere oss om lørdagen og forsøke å sørge for at klubben får en seier, sier Pardew.

Klubbens 20 siste PL-kamper har gitt sørgelig lite poeng: 4-3-13 er fasiten. (©NTB)