1. mars kom manager Alan Pardew i fokus da hans Newcastle United møtte Hull City i en kamp i engelsk Premier League.

Pardew havnet i en hissig ordveksling med en av Hulls spillere, David Meyler, og svarte med å gjøre en «skalle-til»-lignende bevegelse mot Meyler.

Han innså raskt at dette var uklokt, og la seg flat etter kampen.

- Det var noe som skjedde i kampens hete. Jeg angrer noe veldig, og jeg blir nødt til å sitte fra nå av. Selvfølgelig mener jeg ikke å gjøre noe aggressivt. Jeg beveget hodet mitt fram, og det er nok. Selvfølgelig beklager jeg. Jeg representerer en stor klubb, sa Pardew til BBC etter 4-1-seieren.

- Jeg prøvde å dytte ham vekk med hodet, og jeg skulle ikke ha gjort det. Laget mitt spilte fantastisk, og det er jeg som presterte dårlig, la han til.

Tirsdag kom straffen fra det engelske fotballforbundet.

Ifølge The Guardian er Alan Pardew idømt sju kampers utestengelse. De tre første kampene er han utestengt fra kamparenaen, de fire neste får han lov til å være inne på stadion, men på tribunen - ikke på sidelinjen under kampene.

Både Newcastle og Pardew aksepterer straffen.

- Mitt fokus er nå på å forberede laget til den kommende kampen mot Fulham og på å avslutte sesongen så sterkt som mulig, sier Pardew til klubbens egen nettside.

Pardew får også snaut 600.000 kroner i bot. Tidligere har Newcastle bøtelagt ham én million kroner for hendelsen.

Newcastle må dermed spille uten sin manager på sidelinjen i kampene mot Fulham, Crystal Palace, Everton, Southampton, Manchester United, Stoke City og Swansea City.

Han kan returnere mot Arsenal 28. april.

P.S. Tottenham har fått medhold i sin anke av utvisningen som Younes Kaboul fikk i kampen mot Chelsea. Han slipper dermed å sone karantene.