Den tidligere storklubben Parma har lenge slitt med stor gjeld. Fra før av har vi hørt historier om at spillerne vasker draktene selv etter kamp for å spare klubben for utgifter.

I tillegg ble en kamp forrige sesong avlyst fordi klubben ikke hadde råd til å betale for vakthold.

Nå har klubben, som har blitt degradert til Serie D, gått så drastisk til verks at de har besluttet å selge trofeene sine for å få inn frisk kaptial.

Gjelda skal ligge på rundt 200 millioner euro melder ESPN. Da holder det ikke å bare selge unna småpokaler, av de åtte trofeene klubben har lagt ut for salg er to av de UEFA Cup-pokalene Parma vant i 1995 og 1999.

Fra før av har også klubben også lagt ut benkene fra garderoben til salgs...

At Parma må selge unna trofeer plukket en tidligere Chelsea-spiller opp og mente at dette var god nyheter for Arsenal og Arsène Wenger - med tydelig stikk til at Arsenal har hentet få trofeer.


Melchiot, som spilte i Chelsea fra 1999 til 2004, har nok fått mye pepper etter den meldingen, for like etterpå måtte han poengtere at tweeten var ment som en spøk til hans kamerater som er Arsenal-fans.


Det er langt i fra første gang Arsenal blir mobbet for å ha vunnet for lite titler. En klassiker før 2014-sesongen var at sølvpusseren på Emirates Stadium har gått arbeidsløs siden 2004 ...

Det skal nevnes at Arsenal vant FA Cupen og FA Community Shield to år på rad.

Arsenal møter Crystal Palace borte på søndag i Premier League.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=CKlTapOg3B7ytcWGvOoHb6qiHiOuyjzqXz0wldZSIcHMigsaZX3VQoxEnkzkjecRKf3Zi_UPg-MPNk3ctRuXuG1_7U1lyE7hGgl8JeKp9z2_zslgBzGArw&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);