Gå til sidens hovedinnhold

Pass deg for denne mannen, Dalglish

Eller så blir det fem baklengs mot United.

Manchester United fikk en forrykende start på årets sesong, blant annet med overbevisende seiere mot Tottenham (3-0), Arsenal (8-2) og Bolton (5-0).

United henger fortsatt godt med i toppen og har inntatt andreplassen på Premier League-tabellen bak byrival City.

Sensasjonell statistikk
Nylig ble de røde djevlene sendt ut av FA-cupen av Liverpool og er nok svært revansjesugen før møte med de røde fra Merseyside.

Til den kampen har sir Alex Ferguson et ess i ermet.

Skotten vurderer å sende Tom Cleverley på banen fra start til hans første seriekamp siden 29. oktober i fjor. Og den unge midtbanespillerens statistikk er ganske sensasjonell.

Manchester United scorer nemlig hvert 17. minutt når 22-åringen er på banen. Det vil med andre ord si at United scorer over fem mål per kamp når midtbanemannen spiller.

En smått sensasjonell statistikk for Cleverley, som bare har fem Premier League-kamper for United under beltet.

Ferdinand-skryt
Ifølge The Times vurderer sir Alex Ferguson nå å plassere Cleverley i startoppstillingen i lørdagens storoppgjør på Old Trafford, til tross for at han ikke har spilt et minutt siden oktober.

22-åringen skal ha vært tiltenkt en rolle i reservelagets oppgjør med Chelsea, men kampen ble avlyst på grunn av dårlig vær. Likevel var han utelatt fra troppen i Manchester Senior Cup mot Manchester City torsdag.

Rio Ferdinand er i alle fall ikke i tvil om at Cleverley kan gi United en ny dimensjon når han er tilbake fra skade.

- Når Danny Welbeck og Tom Cleverley tar med klikk-klakk-spillet jeg ser på trening til Premier League, kommer det til å være over for motstanderne, tro meg, skrev midtstopperen på Twitter nylig.

Så spørs det om Cleverley kan opprettholde sin fantastiske statistikk hvis sir Alex Ferguson gir ham sjansen mot Liverpool.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken