Gå til sidens hovedinnhold

Pato klar for ny klubb

Men mange blir nok skuffet.

Alexandre Pato gjorde sine saker svært bra under tiden i AC Milan og seilte opp som én av Europas mest spennende spisser.

Vinteren 2013 valgte han imidlertid å reise hjem til Brasil og sluttet seg til Corinthians. Nå er han imidlertid på flyttefot igjen.

Pato skal nemlig være klar for en ny, brasiliansk klubb, nemlig São Paulo. Det opplyser en talsmann for Corinthians.

- Klubbene, Corinthians og São Paulo, har signert en avtale og nå mangler bare underskriften til spillerne, sier han ifølge Globo.

Det skal være snakk om en låneavtale i første rekke, samtidig som Jadson går motsatt vei permanent. Grunnen til avtalen skal være at man nå frykter for Patos sikkerhet.

En gruppe Corinthians-fans skal nemlig ha brutt seg inn på klubbens treningsfelt nylig og den 24 år gamle spissen og kollegaene måtte låse seg inne i garderoben for å slippe unna.

Grunnen til den sterke reaksjonen fra noen av klubbens supportere skal være at laget står med fire strake tap. Flere av spillerne i klubben har sett seg nødt til å hyre inn livvakter.

Låneavtalen med São Paulo skal strekke seg fram til desember 2015. Corinthians vil i denne perioden betale 50 prosent av lønningen til Alexandre Pato.

Spilleren får imidlertid ikke delta for São Paulo i delstatsmesterskapet, siden han allerede har spilt kamper i den turneringen for sin gamle klubb.

I São Paulo blir Pato lagkompis med folk som tidligere Arsenal-spiller Denilson, mye omtalte Paulo Henrique Ganso og tidligere Sevilla-spiss Luis Fabiano, for å nevne noen.

I januarvinduet ble flere klubber i Europa koblet med den brasilianske spissen og blant andre Arsenal ble nevnt i forbindelse med 24-åringen.

Pato skal ha en klausul i sin kontrakt med Corinthians om at han kan kjøpes fri fra klubben for rundt 15 millioner euro. Denne opsjonen er fortsatt aktiv.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken