Gå til sidens hovedinnhold

Pato vil prate med Ancelotti

Den nye Chelsea-sjefen har fremdeles stor innflytelse på sin gamle elev.

AC Milan-spiss Alexandre Pato vil prate med den tidligere AC Milan- og nåværende Chelsea-sjef Carlo Ancelotti før han bestemmer seg for fremtiden, skriver Reuters.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Den 19-år gamle brasilianerens landsmann, Kaká, dro fra Milan til Real Madrid på mandag. Noe som sikkert har fått Pato til å tenke litt større om sin egen fremtid.

Pato har vært en konstant trussel for motstanderne siden han kom fra den brasilianske klubben Internacional i 2007.

Insisterer på at Pato skal bli
Milan, som solgte Kaká for å kunne gå i balanse i regnskapene, insisterer på at Pato skal bli. Men det blir spekulert i at den Ancelotti vil ta med sin gamle elev til London.

- Jeg vil prate med Ancelotti. Han er en ekstraordinær mann. Det er takket være Ancelotti at jeg har slått igjennom i Milan og i italiensk fotball, ble Pato sitert på i tirsdagens Gazzetta dello sport.

- Før jeg bestemmer meg for min fremtid vil jeg prate med ham. I slutten av juni, etter Confederations Cup i Sør-Afrika, vil jeg prate med Milan sjefene.

Store utfordringer i fremtiden
Tapet av Kaká har ført til supproterprotester. Flere utreiser av store profiler kan bli et stort tap for Milan, som har slitt siden de vant Champions League i 2007

Den nye treneren, Leonardo, som ennå har til gode å fullføre topptrenerkurset, får en meget tøff dåp i sin nye jobb.

Det ryktes også at Milan er interessert i Wolfsburg-angriperen Edin Dzeko, for å fylle litt av den ledige plassen etter Kaká.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken