Gå til sidens hovedinnhold

- Patos kjærlighet skaper splid

Italiensk avis hevder Milan-garderoben er splittet.

Alexandre Patos kjærlighetsforhold til Silvio Berlusconis datter, Barbara Berlusconi, skaper splid i Milan-garderoben, hevder Corriere della Sera.

Brasilianeren har den siste tiden ytret et ønske om å få mer spilletid og har ifølge avisen nå blitt upopulær blant lagkameratene på grunn av sitt forhold til eierens datter.

Den italienske avisen hevder å ha snakket med en anonym spiller i troppen, som forteller om stor misnøye blant de andre spillerne.

- Ingen har vært med på noe lignende. Han vet ikke hva han har gitt seg ut på, sier spilleren.

Barbara Berlusconi sitter selv i styret i storklubben, og spillerne finner det visstnok ubehagelig å ha eierens svigersønn i garderoben.

Kontakten mellom Pato og de andre spillerne blir stadig mer distansert og før kampen mot Chievo viste også trener Allegri at han ikke har full tillit til 22-åringen, hevder avisen.

Milan manglet seks rutinerte spillere og var nødt til å finne en ny kaptein til denne kampen. Vanlig policy i Milan er at den spilleren med lengst fartstid i klubben får kapteinsbindet. Allegri valgte likevel å gå bort fra dette, og ga Thiago Silva det ærefulle oppdraget.

- Da jeg kom til garderoben, trodde jeg at jeg skulle få kapteinsbindet, så jeg ble overrasket. Jeg er likevel ikke skuffet, ettersom det gikk til en venn og landsmann, har Pato tidligere uttalt.

Milan ligger à poeng med Juventus på toppen av Serie A etter første halvdel av sesongen. Alexandre Pato har startet fire kamper og kun scoret ett mål så langt.

Kommentarer til denne saken