Gå til sidens hovedinnhold

Paulinho solgt til Tottenham

Corinthians bekrefter overgangen.

Den brasilianske midtbanemannen Paulinho har den siste tiden blitt koblet til Tottenham.

På en pressekonferanse mandag kveld bekreftet Corinthians-direktør Roberto de Andrade at 24-åringen slutter seg til London-klubben.

- Jeg vil takke Paulinho for alt han har gjort for Corinthians, sa de Andrade ifølge Sky Sports.

- Han vil aldri bli glemt av noen av oss. Vi er veldig stolte av å ha hatt en slik spiller i stallen. Ingenting er mer rettferdig enn at han nå får prøve lykken i en engelsk klubb og en annen kultur.

Paulinho takket for seg
Paulinho brukte selv anledningen tl å takke supporterne i klubben han nå forlater.

- Det er vanskelig å si noe på et tidspunkt som dette, men jeg har hatt tre fantastiske år og vunnet mange titler.

- Mine individuelle titler er takket være klubben. Corintians vil være i hjertet mitt resten av livet, sa Paulinho og lovet å komme tilbake.

Paulinho trives best i midtbanerollen engelskmennene kaller «boks-til-boks»-spiller. Han kom til Corinthians i 2010, og har tidligere spilt for klubber som Bragantino og Pao de Acucar.

Tidlig i karrieren var han også innom FC Vilnius i Litauen og LKS Lodz i Polen. Han har en rekke landskamper for Brasil.

- Flere forlater Spurs
Det er ventet at Tottenham vil sende Tom Huddlestone og Scott Parker på dør, for å få plass til Paulinho, skriver The Independent.

White Hart Lane-klubben har også blitt koblet til to andre fra Brasil i sommer. Både stortalentet Bernard, og spissen Leandro Damiao skal stå på ønskelisten til manager André Villas-Boas.

Tottenham betaler angivelig 17 millioner pund for å sikre seg spilleren fra Corinthians i Brasil. Spurs har enn så lenge ikke bekreftet avtalen.

17 millioner pund tilsvarer rundt 160 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken