Gå til sidens hovedinnhold

Pedosiktet (32) til Kripos

Sandnes-mannen skal ha hatt sex med jenter på 11 og 12 år, og har store mengder barneporno på pc-en.

Politiet har så langt i etterforskningen funnet at mannen har hatt seksuell omgang med to jenter på 11 og 12 år. I tillegg skal mannen ha hatt bilder og film på datamaskinen av mindreårige jenter. Nå overtar Kripos etterforskningen av saken fordi jentene er spredt over hele landet.

- Så langt i etterforskningen kan det se ut som om han har vært i kontakt med mellom 50 til 80 jenter. 10 av jentene er avhørt, og det er en prioritert oppgave for Kripos å identifisere de jentene han har vært i kontakt med, sier politiinspektør Atle Roll-Matthiesen, leder av taktisk etterforskningsavdeling i Kripos, i en pressemelding.

Den 32 år gamle Sandnes-mannen ble pågrepet i Kristiansand i mars i forbindelse med en voldtektsanklage. Under etterforskningen ble det funnet bilder på mannens datamaskin som vekket politiets interesse.

Politiet mener mannen har fått kontakt med jentene på internett , og at han har manipulert dem til å kle av seg og filme seg selv med webkamera.

- Vi har fortsatt en betydelig jobb igjen i saken, blant annet i forhold til å avdekke siktedes eventuelle kontakt med andre, og hva han har gjort med bildene han selv har produsert, sier Roll-Matthiesen.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente