Gå til sidens hovedinnhold

Pellegrini: - Det er bare to spillere som er bedre enn Agüero

Manchester City-treneren hyller argentineren etter spissens målshow mot Newcastle.

Når han er skadefri er Sergio Agüero definitivt blant verdens beste spillere. På lørdag banket han inn fem scoringer på 20 minutter mot Newcastle.

«Dessverre» for Citys nummer 10 spiller han også i samme tid som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

- Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - etter Ronaldo og Messi, så er Agüero den beste spilleren i verden, sa City-trener Manuel Pellegrini etter helgas kamp ifølge Goal.

Agüero ble toppscorer i Premier League i fjor tross mye skader. Innledningsvis i år har han også slitt med låret.

Etter hans femte scoring mot Newcastle var det fortsatt et hav av tid igjen til å bli den første i Premier League til å score seks mål, men Pellegrini tok ingen sjanser med helsa til juvelen sin og erstattet han med Wilfried Bony.

- Det viktigste for oss og Agüero er at vi fortsetter å forbedre oss, men jeg er veldig glad for å ha ham i laget. Han utretter alltid store ting når det gjelder, fortsetter Pellegrini.

City åpnet årets Premier League med fem straker seire, men møtte veggen mot West Ham og de tapte også mot Juventus i Campions League og ble grisebanket av Tottenham 4-1.

Nå ser det likevel ut til at City-skuta er på rett kjøl igjen med seier over Borussia Mönchengladbach i Champions League og 6-1 over Newcastle i Premier League.

Kommentarer til denne saken