Onsdag kveld røk Rosenborg ut av cupen mot nabo Ranheim. Det falt ikke i god jord hos verken RBK-ledere eller klubbens trofaste supportere.

Denne sesongen har det vært rettet en del kritikk mot trener Per Joar Hansen, etter flere dårlige resultater, og tapet i cupen øker kritikken.

Overfor TV 2 forteller RBKs styreleder, Per Ivar Koteng, at trenerens rolle vil bli et tema når styret møtes for å snakke sammen torsdag kveld.

- Selvfølgelig blir Per Joar Hansen og A-laget til Rosenborg et tema i kveld. Vi er langt fra fornøyd med det sportslige som har skjedd i det siste, og må finne ut hva vi skal gjøre for å snu dette, sier Koteng til TV 2.

Koteng varsler også at klubben nå må ta tak for å snu den dårlige trenden. Han tror ikke «Perry» vil bli sparket fra stillingen, men sier at styret er svært interessert i å høre hva sportsdirektør Erik Hoftun har å si om saken.

Styremøtet torsdag har vært planlagt i lang tid og er ikke et krisemøte.

Før treningen torsdag hadde også trener Hansen og hans spillere et såkalt oppvaskmøte. De snakket sammen i rundt en time.

- Alle er selvsagt fryktelig skuffet og frustrert etter det vi gjorde i går. Spesielt siden vi ledet 2-0 ved pause. Alle er enige om at det ikke er godt nok. Det finnes mange ulike forklaringer på hvorfor det blir som det blir. Det er vanskelig å peke på enkeltområder, sier Hansen til TV 2.

Rosenborg ligger som nummer sju i Tippeligaen etter at 11 serierunder er unnagjort. Klubben har kapret 17 poeng og kun vunnet fire kamper.

Mandag møtes RBK og Lillestrøm på Lerkendal.