Gå til sidens hovedinnhold

Politiet glemte spikermatte

Under jakten på en ruset bilfører ble en spikermatte liggende litt for lenge på riksvei 170 ved Mork i Akershus. Flere uskyldige bilister ble stående igjen med flate dekk.

Det hele begynte litt over midnatt da politiet fikk melding om at en åpenbart ruset bilfører var observert i en stjålet Audi ved en bensinstasjon på Bjørkelangen fredag kveld. Politiet sendte flere patruljer til stedet, men da politiet dukket opp, stakk vedkommende fra stedet.

La ut spikermatte
Bilføreren kjørte i høy hastighet mot Fetsund og stanset ikke på signal. Det ble derfor besluttet å legge ut ei spikermatte på riksveien. Vedkommende kjørte over matta og punkterte på alle hjul, men fortsatte videre på felgen. Politiet fakket mannen i Lillestrøm.

Etter aksjonen ble spikermatten liggende i veibanen noen minutter. Det førte til at flere bilister kjørte over den og ble stående på felgen.

Politiet beklager
Under denne aksjonen, der flere patruljer var involvert, ble spikermatta liggende igjen noen minutter i veibanen.

– Det er uheldig at slikt skjer, men det var selvsagt maktpåliggende for oss å få stanset villmannskjøringen. Vi beklager selvsagt at det hele - og legger oss flate, bokstavelig talt, sier Hallås til Romerikes Blad.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken