Gå til sidens hovedinnhold

Politiet rykket ut mot Norway Cup-lag

Deltakerne på et av lagene i Norway Cup gikk til fysisk angrep på sine motspillere. Politiet måtte rykke ut.

Da et fotballag med somaliske ungdommer fra Trøndelag gikk til fysisk angrep på motspillerne under Norway Cup på Ekebergsletta i Oslo torsdag, måtte politiet gripe inn for å roe gemyttene.

- De kranglet og sloss med motpartens lag. De ble bortvist fra Ekebergsletta på bakgrunn av ordensforstyrrelser, og Norway Cup-ledelsen skal ha utvist dem fra resten av turneringen, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Det var klokka 12.30 torsdag politiet på Ekebergsletta fikk melding om bråket. Det utartet slik at flere patruljer måtte gripe inn for å roe gemyttene. Ingen skal ha kommet fysisk til skade.

Ifølge NRK Østlandssendingen er det IL Suot som ble vist bort fra fotballturneringen. Laget ble startet for å gi innvandrerungdom i Trondheim noe å holde på med i helgene. Ifølge aftenposten.no stiller klubben med to lag i turneringen.

Laget som ble angrepet kommer fra Brasil. Ingen fra dette laget skal ha fått påpakning fra politiet.

Ifølge Dagbladet.no ble laget fra IL Suot bortvist fra Ekebergsletta i 24 timer etter å ha oppført seg truende. Deretter skal laget ha oppsøkt banen der onsdagens motstander spilte og startet bråket.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken