Gå til sidens hovedinnhold

Portsmouth begynner på veien tilbake

Veien fra FA Cup-finale til League Two har vært smertefull, men endelig ser det lysere ut for "Pompey".

Tro meg når det føles meningsløst å skrive om gevinstene på en tragisk dag som lørdagen var. Men vi leverte ett treff - Sverige til 2,10 i odds - av to tips lørdag og vi gikk i pluss.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1
: Norge MÅ vinne
Oddstips 2: Jerv-eventyret stopper i Kristiansund
Tippekupongen: Norges EM-sjanser er ikke over

TV-kampene: Slik ser du kampene på TV

V64 Jägersro Galopp: V64 med norske favoritter
V4 Rättvik:
Spennende omgang i Dalarna

Det er en rekke spennende kamper på søndagens langoddsprogram, men Ungarn - Norge er definitivt den mest spennende. Sportspills oddsekspert er til stede i Budapest.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.25.
Portsmouth + Osasuna, samlet odds 3,61.

Portsmouth - AFC Wimbledon, H 1,85
Fra Premier League til en relativt uglamorøs tilværelse i League Two på bare noen år var neppe i kortene for Pompey-fansen. De har hatt noe å glede seg over denne sesongen, dog, og ligger tredjeplassert med 7-7-2 så langt.

På hjemmebane går det imidlertid ikke spesielt knirkefritt for Portsmouth. De har 2-5-1 på eget gress så langt i League Two, og det er åpenbart her man må forbedre seg for å fortsatt henge med i opprykkskampen.

Manager Paul Cook uttaler likevel til Portsmouths lokalavis at han neppe vil gjøre store endringer til tross for en spillemessig skuffende 2-1-seier over Macclesfield forrige helg. De har 3-3-1 de siste syv i alle turneringer.

Gjestene kommer til havnebyen med en god ligaform og tre strake seire. Forrige helg ble det imidlertid et flaut hjemmetap for lille Forest Green i FA cupen. Avgjørelsen kom helt i det siste minuttet.

AFC Wimbledon har en solid borteform, med 3-3-2 og 12-11 i målforskjell.

Vi backer hjemmelaget til helt godkjente 1,85 i odds.

Osasuna — Mallorca, H 1,95
Pamplona var alltid en fryktet by å reise til da Osasuna var i La Liga, ikke bare grunnet okseløpet, men også grunnet de rødes fenomenale hjemmestatistikk.

De har alltid vært vanskelig å slå hjemme, og denne sesongen har de fått en svært god innledning på sesongen og de ledet helt til en tung periode begynte. Ett poeng de siste tre kampene er for svakt og de to siste har endt med nederlag.

4-1-1 på hjemmebane bekrefter Osasunas gode statistikk hjemme.

Mallorca har på sin side tatt fem kamper uten å tape, men poengfangsten total sett er heller laber. 3-5-4 så langt denne sesongen gjør at de ligger på den nederste plassen som er over nedrykk.

Også laget fra ferieøya har en klart best statistikk hjemme og de tok sjelden bortepoeng da de spilte i La Liga.

Gjestene har til gode å ta en seier på reisefot, og har bare tre poeng fra seks kamper. Fire scorede mål i samme periode gjør det vanskelig å tro at de kan utrette noe særlig i Pamplona.

Her backer vi Osasuna, som har vist at de er bedre enn den siste formen tilsier. 1,95 på hjemmeseier til et så godt hjemmelag mot et så elendig bortelag er ikke til å fnyse av, og vi har ingen problemer med å backe hjemmelaget.

Det gir oss en dobbelodds på 3,61.

Kommentarer til denne saken