Gå til sidens hovedinnhold

Premier League-dobbel på kupongen

Hjemmelagene er gjort til favoritt i alle kveldens fire oppgjør fra Premier League, og vi setter penger på to av dem.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Favoritter tross dårlig form
Newcastle gjorde det meste riktig, etter å ha ligget under til pause mot Chelsea sist. Hadde initiativet da oppgjøret så ut til å gå mot 1-1, men fikk kampen ødelagt da dommeren godkjente tidenes offside-mål. 5-3-2 totalt på hjemmebane. Owen og Smith er begge regnet som usikre, Barton helt uaktuell.

Gjestene spilte sin tredje strake uavgjort da det ble 0-0 til tross for store sjanser begge veier i kampen mot Liverpool. På fremmed gress har det blitt 1-4-4. Mpenza blir muligens klar i tide, M. Johnson er fortsatt uaktuell.

Newcastle går ventelig offensivt til verks for å få ledermålet. Lykkes det tror vi dette går veien, og 2,10 er ikke så aller verst betalt.

Ny hjemmeseier
Bolton spilte unormalt ofte uavgjort før Megson tok over for noen måneder siden. Fremstår nå som et veldig typisk hjemmelag med fire strake seirer her, mens det på bortebane har blitt like mange nederlag på rad. Hunt er fortsatt usikker, ellers få fravær.

Derby ledet 1-0 og misset straffe i 1-2-tapet for Blackburn sist. Ble dog overkjørt helt til stillingen var snudd, og eneste lyspunkt er at jumboen omsider har begynt å score på de få sjansene. Sliter fortsatt med halve laget på skadelisten, og har solgt Howard til Leicester.

Dette ser ut som en oppskriftsmessig hjemmeseier, hvor selv 1,50 kan brukes.