Gå til sidens hovedinnhold

- Presser ikke Irwin-datter

Steve Irwins datter (8) gjennomfører nå en stor USA-turné for å fronte sitt eget og farens TV-program. Manageren avviser press på jenta.

(SIDE2:) - Min holdning er at om Bindi ikke vil opptre en dag, og heller vil dra i dyrehagen eller på stranden, så er det det vi gjør i stedet, sier familiens manager John Stanton.

Den lille jenta har vært mye i rampelyset siden faren Steve Irwin ble begravet. Den kjente og tidvis ville TV-programlederen døde etter å ha blitt stukket av en rokke i hjertet. Nå mener enkelte at den lille jenta blir skjøvet for mye frem i rampelyset.

Bindi er blitt opplært i farens naturinteresse og hadde fått sitt eget show, «Bindi, The Jungle Girl» på Discovery Kids Channel. Pappa Steve er med i noen scener, og antas å fortsatt være det selv om han ikke fikk fullført serien.

Selvfølgelig tøft
Programmet sammenfaller med at Discovery Channel sender Irwins siste serie.

Nå er Bindi på turné i USA der hun deltar i talkshows og har sine egne show. Og manageren legger heller ikke skjul på at det ikke er bare moro.

- Men det er klart, du kan ikke gjenoppleve tragedien gang på gang på gang uten å føle på det, sier Stanton. Discovery Channels sjef har tidligere uttalt at «Bindi er en veldig spesiell unge, som vi vil ta imot med åpne armer».

- Tenker på pappa
Bindi selv sier hun vil fortsette pappas arbeid.

- Jeg hadde verdens beste pappa. Jeg ønsker ikke at hans lidenskap for truede dyrearter skal ta slutt. Jeg vil gjøre det samme som ham. Hver gang jeg ser en krokodille, tenker jeg på pappa, sa Bindi i en tale i farens begravelse.

LES:«Pappa, du var min helt»

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis