Gå til sidens hovedinnhold

Prutton legger seg langflat

Southamptons midtbanespiller David Prutton legger seg langflat, og innrømmer å ha dyttet til dommeren i helgens oppgjør mot Arsenal.

Det kokte regelrett over for David Prutton i helgens 1-1-oppgjør mot Arsenal i Premier League. Etter å ha blitt vist det røde kortet, gikk han løs på dommer Alan Wiley og dyttet til kamplederen.

Saints-sjef Harry Redknapp måtte til slutt gå i mellom og følge midtbanespilleren av banen.

Siktet for to tilfeller
Tirsdag kveld ble han siktet for to tilfeller av upassende oppførsel av det engelske fotballforbundet (FA). Det ene punktet omhandler at han nektet å forlate banen med en gang han fikk det røde kortet, mens han i det andre punktet er siktet for bruk av truende ord med tilhørende oppførsel under kampen, melder BBC Sports.

Ifølge det engelske fotballforbundet vil en høring i saken finne sted i FAs disiplinærkomité allerede i morgen.

Prutton har allerede beklaget sin oppførsel, og gjentar at han angrer bittert på sine handlinger etter å ha blitt vist av banen med to gule kort.

Angrer bitter
- Det er en forferdelig situasjon. Jeg beklager overfor dommeren og assistentdommeren, som bare gjorde jobben sin. Jeg har også sett hva som hendte med Pires' ankel, og jeg er lei meg for det også, sa Claus Lundekvams lagkamerat.

Prutton risikerer å bli utestengt i inntil seks kamper om han blir funnet skyldig i FAs tiltale.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial