Gå til sidens hovedinnhold

Puttet gift i kjærestens mat

Da kjæresten gjorde det slutt, ble den 25 år gamle svensken desperat av kjærlighetssorg.

Mannen skrev en rekke desperate tekstmeldinger til den 22 år gamle kvinnen.

«Jeg kommer aldri til å kunne elske noen slik jeg elsker deg... Du er hos meg til døden skiller oss ad.»

Da det ikke hjalp så han bare en utvei. Nå er han tiltalt, mistenkt for å ha lagt gift i den 22 år gamle eks-kjærestens mat, melder Expressen.

Mishandling
Den 25 år gamle mannen fra Uppsala er tidligere dømt for blant annet grov mishandling, ulovlige trusler og sjikane av sin tidligere kjæreste. Straffen var to år og seks måneder, men han ble løslatt ti måneder før tiden og flyttet sammen med den 22 år gamle kvinnen i Uppsala. I løpet av høsten gjorde hun flere forsøk på å komme ut av forholdet med 25-åringen, som sendte en rekke SMSer der han erklærte sin kjærlighet til henne.

Ble syk
En kveld i november var han hjemme hos kvinnen for å snakke ut. Han lagde en gryterett, men i løpet av måltiden måtte kvinnen springe ut for å kaste opp, og følte seg svært syk.

Kvinnen ble fraktet i ambulanse til sykehuset i Uppsala. Der slo man alarm om at hun hadde blitt forgiftet, og politiet kom til stedet. Kvinnen forklarte at eks-kjæresten var svært sjalu, og hadde problemer med å akseptere at deres forhold var over.

Fant stoffer
Maten ble analysert av politiet, og det ble konstatert at maten inneholdt to stoffer: zolpidem (klassifisert som narkotika, inngår i beroligende midler), samt tramadol (som inngår i smertestillende midler).

I mannens hjem fant politiet en mørtel med rester av de to midlene som ble funnet i kvinnens mat.

Nekter skyld
Mannen nekter for å ha forgiftet kvinnen. Torsdag møtes de i Uppsala tingrett, der han står tiltalt for grov mishandling.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka