Gå til sidens hovedinnhold

QPR sjokkerte Everton

Vant på Goodison. Også Swansea tok sine første poeng i Premier League.

Petter Vaagan Moen satt på benken under hele kampen da QPR besøkte Everton, som spilte sin første kamp i Premier League denne sesongen, som følge av at forrige ukes kamp mot Tottenham ble utsatt på grunn av opptøyene i England forrige uke.

Everton var favoritter før kampen, men det var QPR som skulle stikke av med tre meget overraskende poeng. Tommy Smiths scoring etter 31 minutter var tungen på vektskålen, og det endte 0-1 til bortelaget.

Gode Everton-sjanser
Everton kunne tatt ledelsen da laget fikk frispark etter 22 minutter. Leighton Baines stilte seg opp og slo et godt frispark, men dessverre for Everton gikk ballen i tverrliggeren.

Istedet var det bortelaget som skulle ta ledelsen. Akos Buzsaky slo en fin pasning til Tommy Smith som vendte opp inne i feltet. Spissen avsluttet deretter kontrollert i det lengste hjørnet, og stod dermed for QPRs første scoring i Premier League på femten år.

Ledelsen holdt seg til pause, og i annenomgang handlet de meste om Everton. Jack Rodwell, Marouane Fellaini og Ross Barkley hadde alle muligheter til å utlikne, men det ville seg ikke for de blå, som dermed skuffet i sin første seriekamp for sesongen.

HTML EMBED

Målløst i Wales
I Swansea var det duket for Premier Leagues første kamp utenfor England. Wigan dro til Wales for å møte det nyopprykkede laget.

Hjemmelaget startet best, og fikk en stor sjanse tidlig da ballen ramlet ned hos Danny Graham inne i feltet. Fra kort hold fikk han imidlertid ikke nok kraft bak skuddet, og Ali Al-Habsi fikk kontroll over ballen.

Resten av omgangen var en kjedelig affære, men i annenomgang ble det mer severdig.

Vorm reddet Swansea
Wayne Routledge var nære scoring etter 64 minutter, men det var Wigan som fikk de største sjansene. Den aller største kom da bortelaget fikk straffe.

Ben Watson fikk muligheten fra straffemerket, men Swanseas Michael Vorm, som imponerte mange i debuten mot Manchester City, reddet straffen.

Dermed endte det 0-0 i en kamp der Swansea hadde ballen mest, mens gjestene Wigan hadde de største sjansene. Swansea har uansett fått sine første poeng i Premier League.

- Når du bommer på straffe, så må du være skuffet. Swansea hadde kontroll i førsteomgang. Vi vokste oss inn i kampen og fortjente tre poeng, men vi må gi Swansea ros for måten de startet kampen, sa Wigan-manager Roberto Martinez etter kampen, ifølge BBC.

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord

Kommentarer til denne saken