Gå til sidens hovedinnhold

Rå pris på Berbatov

En klubb må trolig sette overgangsrekord for å hente Dimitar Berbatov.

Tottenham-boss Juande Ramos ønsker for enhver pris å beholde Dimitar Berbatov. Men han sier at alle har en pris. Han verdsetter nå sin stjernespiller til mer enn 30 millioner pund.

- Jeg tror en klubb må bryte den engelske overgangsrekorden for å hente Berbatov. Det er normalt at de må betale den prisen for det er ikke mange spillere av hans kaliber, sier Ramos til BBC.

Det er trolig Andrej Sjevsjenko som har vært den dyreste overgangen på balløya. Chelsea skal ha betalt 30,8 millioner pund (330 millioner norske kroner med dagens valutakurs) for å hente ukraineren til Stamford Bridge i 2006.

- På nåværende tidspunkt er Berbatov mer verdt enn den summen. Det er hva vi mener. Men intensjonen er å ikke selge han, sier Ramos.

Bulgareren kostet Tottenham 10,9 millioner kroner i 2006. Det har gått rykter om at Manchester United er interessert. Avram Grant i Chelsea er også en beundrer av spissen.

Nå har også agenten til Berbatov fortalt BBC at klienten hans har lyst til å spille for en større klubb. Det gir ikke ryktene mindre styrke.

Les flere fotballsaker i Nettavisens fotballmagasin

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?