Gå til sidens hovedinnhold

Radio sponser Tippeliga-topper

Brann, Viking og Vålerenga får alle P5 på laget.

P5, P4s lokalradiosatsing, går inn som sponsor i Brann, Viking og Vålerenga. Avtalene er langsiktige og innebærer en forsterkning av P5s lokale engasjement, ifølge en melding.

- Det er svært viktig for P5 å være en del av det som skjer i byen, og det er liten tvil om at fotball er noe av det som engasjerer flest og mest. Avtalene gir oss en god forankring og synlighet i byene, og det gir oss mulighet til å lage godt redaksjonelt innhold. P5 kommer ikke til å bli en fotballkanal, men vi skal lage fotballstoff på vår måte. Vår viktigste rolle blir å skape engasjement i byene før kamp, og vi gleder oss til et langsiktig samarbeid med klubbene, sier markedssjef Nils Sejersted.

P5 sender i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger og har vært på lufta siden januar.

- I Brann er vi godt fornøyde med å presentere et samarbeid med en hardt satsende lokal radiostasjon i Bergen. Vi håper at P5s tilstedeværelse sammen med Brann kan skape mange nye lyttere til radiokanalen, og vi ønsker naturligvis å bruke P5 til å kommunisere til folket gjennom de neste sesongene, sier markedssjef Kristian Jæger i Brann, i meldingen.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken