Gå til sidens hovedinnhold

Rally Norway-salget i gang

Rally Norway legger tirsdag ut de første 20.000 billettene til VM-runden i februar.

Det største arrangementet på norsk jord siden Lillehammer-OL er bare et par måneder unna. Og allerede tirsdag starter salget av de første 20.000 billettene.

- Vi forventer at det blir et bra salg. Men hvordan det blir i starten, er vanskelig å si. Men interessen er stor, sier daglig leder Even Wiger til Nettavisen.

Billettene koster 350 kroner (dagpass) og 500 kroner (rallypass), og kan bestilles via rallynorway.no.

Interessen fra næringslivet er i alle fall enorm. Det er allerede solgt nærmere 10.000 VIP-billetter til næringslivet. Sponsorlink har ifølge pressemeldingen fra Rally Norway ikke sett maken til interesse siden nettopp Lillehammer-OL i 1994.

Det spiller åpenbart liten rolle at Petter Solberg hadde en skuffende sesong. Nordmenn gleder seg til at den første VM-runden i rally på norsk jord blir arrangert fra 15. til 18. februar.

- Jeg tror vi ligger bra an. Vi har en utfordring i at vi ikke vet hvor mange som kommer. Det er en stor utfordring og en stor risiko. Omtrent halvparten av de budsjetterte inntektene våre er billettinntekter. Vi får se hva det ender opp med til slutt.

Et sted mellom 6.000 og 8.000 personer kommer til mjøsdistriktet for å jobbe. Det er med andre ord et rimelig stort arrangement Wiger og hans kolleger har tatt på seg.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping